Přehrávání doprovodů k mému hraní
Pravidla fóra
Přehrávání doprovodů k mému hraní
Ahojky všem. Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale chtěl bych vás poprosit o pomoc. Hraji na klarinet a saxofon, ale jen tak s partnerkou pro radost. Dělám to tak, že si platím aplikaci Tomplay, kde je spoustu krásných písniček. Mně na tabletu běží noty a současně tablet posílá do reprobedny hudbu mimo mého klarinetu(saxofonu). Já hraju no a mamina zpívá. To je super, připadám si, jak když hraju s kapelou a jsem s tím moc spokojený. Bohužel ale v apce Tomplay jsou samé cizí písničky na né české. Proto vás žádám o pomoc. Nainstaloval jsem si apku MobileSheet, protože jsem na netu vyčetl, že je nejlepší. Můj plán je koupit si písničku třeba na karaoke.cz a pomocí MobileSheet ji přehrávat stejně jako na tom Tomplayer. Bohužel vůbec netuším, jaký formát si mám koupit, aby to fungovalo, abych viděl noty s textem a současně to hrálo doprovodnou hudbu. Mockrát děkuji za postup, jak to mám udělat, popřípadě jsem z okolí Žďáru nad Sázavou, tak kdyby byl někdo ochoten mně to ukázat, byl bych moc vděčný a ochoten zaplatit. Mockrát děkuji a přeji krásný den.