Furch vaše poznatky a názory

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Prskyn

Re: Furch vaše poznatky a názory

Příspěvek od Prskyn »

a seš si jistej, že tam dáváš struny? Nejsou to nějaký pláty do pásový pily? :D mně drží pražce už 8 let...a to tu kytaru teda nešetřim
Čárls

Příspěvek od Čárls »

Tak neumím asi správně mačkat struny asi držím kytaru za krk jak tchýni :lol: Nevím ale prostě tu co jsem přepražcoval do nerez a jsou nepatrně 0,2 vyšší pražce se mi hraje daleko líp a seřízený je mám obě stejně Jedná se hlavně o barečka ty prostě nedomáčknu aby zněli čistě Jak píši asi dělám něco špatně Na druhý přepražcovaný s tím prostě problém nemám Já vim dobrej hráč zahraje i na šňury od prádla mě to prostě nejde Takže bude uprava a tentokrát už přesně vím co a jak mám při přepražcování udělat Pujde to rychleji jak poprvý to sem se s tím cmrdal přes tejden Dráty jsou doma stejný co sem použil dřív Jinak hraji denně tak hodinku dvě Nyní už 12 struny bez problémů :wink: akorád barečka prostě nezní to nedomáčknu všechny struny ať dám desítky nebo 12 :(
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

Jo tohle, ty myslis mekke jako ze jsou nizko. Tak to pak jo. Jsem to blbe pochopil.😁
smelina

Příspěvek od smelina »

Čarls...tvoje posty mají tedy nějakou informační hodnotu, ale můj mozek prostě nedává absenci interpunkce. Očividně dle velkých písmen víš, kde končí věta, tak proč tam proboha nedáš už i tu tečku???
Marek Rejhon OM
Jan Fišer 00 Nylon
himself

Příspěvek od himself »

Smelino, necetl jsi nekdy detem Macha a Sebestovou? Knizka je peklo, fyzicky to cloveka vycerpa :) Jestli si dobre pamatuju, tam nejsou ani ta velka pismena :)
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

Nebo treba Hrabala....😁
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“