Kytary s neobvyklým osazením

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
lt.dan

Re: Kytary s neobvyklým osazením

Příspěvek od lt.dan »

dik za input ... jeste se nejak rozhodnu na posledni chvili ... krk mam (drahej jako prase), uvidime jak dopadne to telo ... ja proste chci
  • reverse headstock s fender logo upside down
  • chci mit jako na Jim Root's modelu normalni tele pickguard ale bez tele `control panelu' s potama rovnou na drevu (a asi i s tou packou - tohle jeste nejak musim vymyslet)
  • chci mit ale normalni tele bridge (asi gotoh, ja proste mam gotoh rad) a do nej strcenej takovej ten hum-canceling mini-humbucker (asi tenhle) ...
  • vlastne uplne vsechen hardware gotoh ...
  • u krku jsem sice vyse psal H ale asi tam skonci Single .. Ja jsem si uvedomil jak strasne mam rad singe na krku (HSS je proste moje nejoblibenejsi setup), mozna by i to tele mohlo bejt HSS, to by bylo dost kruty
  • telo mam objednany custom tohle (ta custom vec je ze je jak ho vidite akorat bez ty sachty na tele-control-panel) a mam ho slibeny do konce roku (podle me to delaj v cine) .. chci to jako bilej relic, nemuzu su pomoct, jsem ujetej na bile kytary

poptaval jsem (relic) tele telo u dvou kytararu v cesku (ktery nebudu jmenovat) a protocily se mi panenky nad cenou kusu dreva (hole telo) v relicu ...

bude mi to dohromady davat jeden kytarar, kteryho opet nebudu jmenovat ... cena bude furt strasne zrudna

550 eur krk
350 eur telo
650 eur celej hardware kdyby to bylo HSS (450 eur kdyby to bylo HS a nebo HH)
== krutoprisnejch 1550 eur jenom za hardware

mam dopredu slibenu nejakou cenu za praci (slibem nezarmoutis) a veskerej servis, ktera by mela bejt dalsi cca 500 eur .. takze secteno a podtrzeno 2000 eur ...
Pawlik

Re: Kytary s neobvyklým osazením

Příspěvek od Pawlik »

Omlouvám se, že jsem to natáhl hodně do bas, takže k věci:
Já mám u kytar docela rád u krku P-90. (Ale já jsem obecně spíš na singly.) Ale v poslední době uvažuju, že by možná stálo za to udělat to opačně.
Všiml jsem si, že třeba Irene Ketikidi (kterou mám docela rád) má na některých kytarách třeba i single u kobylky ( většinou tedy HB, ale má právě i takové kytary) ale u krku HB (tele )nebo třeba hot rails (strat). Ono to bude mít něco do sebe.
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“