Kytary Martin

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
cherreda
Rádce

Re: Kytary Martin

Příspěvek od cherreda »

Aha, ok, díky.
Já nemám zkušenosti s dostatkem aku kytar, abych se tohle naučil rozpoznat, resp. si sám všimnul.
Ale vzhledem k tomu, že moje sedma má jak na potvoru alpský bearclaw smrček, jsem v rici. :)
Tak aspoň nylonka má cedr. :) Hodná nylonka... :)
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

cherreda píše: 20.06.2025 11:27 Aha, ok, díky.
Já nemám zkušenosti s dostatkem aku kytar, abych se tohle naučil rozpoznat, resp. si sám všimnul.
Ale vzhledem k tomu, že moje sedma má jak na potvoru alpský bearclaw smrček, jsem v rici. :)
Tak aspoň nylonka má cedr. :) Hodná nylonka... :)
:D :D :D
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a co teprve kdyz na ni nehrajes, to ti pak tu chybovost pěkně vrátí a musíš si ji udobřit (c) Redl

podobně to popisoval Pat Metheny, ze proto udelal posledni barytonove album na nylonky, protoze kovove neodpusti zadny detail...
akorat ja s tim uplne nesouznim, dycky sem chtel kytary aby hraly to co hraju a ne nejak žehlily moje minely :)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
pavlikmik@seznam.cz
Nový uživatel

Příspěvek od pavlikmik@seznam.cz »

Dobrý den, uvažuji o koupi d18 authentic z Japonska, DPH je jasný, otázka pro znalce zní jaké je clo, popřípadě další poplatky.....kromě ceny kytary a dopravy. Díky za případnou odpověď
Jiří Zelist

Martin D35 Johnny Cash

Příspěvek od Jiří Zelist »

Ahoj, byl jsem v kytarach.cz a měli tam zvláštně ohranou Martin D35 Johnny Cash. Koukal jste někdo na ní? Nabízejí ji i na webu jako delší dobu vystavený předmět. Vůbec nechápu, jak se někomu podařilo ji tak zničit - spíše mi přijde, že ji někdo takto poškodil vyloženě úmyslně. Sleva je na ní veliká a poškozena je asi jen povrchová úprava, ale je to děs....

Co si o tom myslíte? Neuvažuje o ni někdo? Hraje dobře ;-)
HoSl

Re: Martin D35 Johnny Cash

Příspěvek od HoSl »

Jiří Zelist píše: 21.09.2026 13:34 Ahoj, byl jsem v kytarach.cz a měli tam zvláštně ohranou Martin D35 Johnny Cash. Koukal jste někdo na ní? Nabízejí ji i na webu jako delší dobu vystavený předmět. Vůbec nechápu, jak se někomu podařilo ji tak zničit - spíše mi přijde, že ji někdo takto poškodil vyloženě úmyslně. Sleva je na ní veliká a poškozena je asi jen povrchová úprava, ale je to děs....

Co si o tom myslíte? Neuvažuje o ni někdo? Hraje dobře ;-)
Ahoj, no dnes je v módě tzv. relic. Tzn. simulace opotřebení po desítkách let používání. Jsou i různé stupně. Od lehkého až po skutečně hodně ošoupané a podřené. Továrna si za takovou úpravu nechá zaplatit.
Tady ale, jestli koukám správně na webu kytar.cz, to vypadá opravdu nějak divně. Relic není zmíněn v parametrech. Uvádí, že to je častým používáním dlouho vystaveného kusu. No to bych pochopil u toho pickguardu a přední desky atd., ale co je to na té hlavě, to mi moje hlava nebere. :-) To vypadá jako pokus do domácí relic pomocí šmirglu.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“