Vaše kapely

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

1. jmenované kapely jsou Hard rock (na purplech sem byl)
2. i zábavovka může hrát dobře, ale hrá prostě střední proud
3. tobě připadá metal propracovanej a složitej?
4. 3akordoví a 4akordoví sou i ty bigbeaty...
5. jen imbecil hodnotí hudbu podle počtu akordů

toto je jedna z nejklasičtějších pukrových kapel:
http://www.youtube.com/watch?v=6wNS7uqu1hk

toto je méně typickej severoevropskej "death" punk:
http://www.youtube.com/watch?v=bQ2gQ6KVg94
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

hardcore guitarist píše:Ty asi narážíš na to že je punkáčů málo že?
narážím na to že cool je bejt metloš, mít gainu víc než nejvíc, podladěno do drop B, superstat, aktivní snímače, drtit riff 0 0 2 3 furt do kola, mlátit hlavou o zem a vydávat skřeky... občas zakvílet sólo přez digitech puper turbo RP s mega delay chorus flangerem a halem a mít odblečený tričko children of bodom. Aspoň já tyto lidi vídám častěji.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

turbo_MaCk píše:
narážím na to že cool je bejt metloš, mít gainu víc než nejvíc, podladěno do drop B, superstat, aktivní snímače, drtit riff 0 0 2 3 furt do kola, mlátit hlavou o zem a vydávat skřeky... občas zakvílet sólo přez digitech puper turbo RP s mega delay chorus flangerem a halem a mít odblečený tričko children of bodom. Aspoň já tyto lidi vídám častěji.
Taky potkávám takové lidi ale tohle sou radoby metalisti....málo kdo na tom vyrost jako já....třeba kámoš ten má sto triček s metalovýma kapelama a doma má asi jenom tři kapely na CD :D
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

turbo_MaCk píše:
Tohle nejsou metláci v pravym slova smyslu. Viděls někdy vůbec na živo nějakýho pořádnýho deathťáka? Asi těžko, protože bys ho asi ani nepoznal :P Na takovym člověku to vůbec neni ani vidět, oblíká se úplně normálně, chová se úplně normálně, akorát umí hrát hodně dobře a hodně tvrdě a poslouchá hodně dobrou a hodně tvrdou hudbu. 8)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Stanley píše:
turbo_MaCk píše:
koukni na lidi z Opeth... vypadají tak nenormálně, jak jsi popsal? :D ne, lidi, jako třeba já...a hrajou death... kolikrát i borci z Death hráli naprosto normálně oblečení, že... pokud je člověk metalista (doopravdy), nepotřebuje si nic dokazovat

PS: to cco jsi popsal se trochu hodí na týpky ze Slipknot :D:D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

podel mě vypadat normálně a hrát tvrdou muziku není nic, co si zaslouží obdiv... Obdiv si zaslouží dobrá m,izika a klidně ať vypadaj jak slipknot. Podle mě i image kapely je jen prostředek k vyjádření emocí nebo sami sebe, takže proti metlošů s hřebíkama na hlavě nic nemám stejně jako punkáčů s čírem.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jasně, image není důležitá, já jen abyses nedostal do stavu metla=co nejbizarněji "tvrdě" oblečený člověk, jakého si dokážeš představit :D neházet je všechny do jednoho pytle :-)

my s kapelou žádnou speciální image neplánujem

na druhou stranu jestliže na konci měsíce fakt pojedu hrát na soutěž ve francouzské písni, jak bych měl jet, tak zřejmě navlíknu svůj milovaný oblek :-)
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

ja do sve budouci kapelky planuju specialni image. jeden ze svych budoucich projektu vidim na epicky hodne melodicky power metal, a tam bych nejradeji chtel nejake fantasy kostymy nejlepe kostymy bardu, tulaku :) jo Blind Guardian me ovlivnili, sice nemaji kostymy ale jsou to bardi :)
Obrázek

a jestli s kamosem rozjedem asi nejakou punk rockovou kapelku tak se budu oblikat jako hippie at je sranda :D

a budu vypadat nejak takhle :)
Obrázek
samozrejme jsem ten napravo :)
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Armi, tak to je brutus :D tuhle image ti jen schvaluju :D

jak to s tou hippie punkovou skupinou vypadá?
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

ceka se na prazdniny az kamos bude mit kytaru, ja musim nasetrit na kombo kamose musim ukecat at si poridi basu a zacne hrat a jestli nas spoluzak bicmen s nama bude chtit hrat tak se nacpem k nemu do zkusebny :D
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

armi píše:ceka se na prazdniny az kamos bude mit kytaru, ja musim nasetrit na kombo kamose musim ukecat at si poridi basu a zacne hrat a jestli nas spoluzak bicmen s nama bude chtit hrat tak se nacpem k nemu do zkusebny :D
:lol: tak to je fakt Punk :lol:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Chip

Příspěvek od Chip »

tak to je fakt Punk
To teda jo obdivuju takovyhle lidi co se ne*erou s nastrojema a proste hrajou protoze je to bavi. Nase grupa zacinala a v podstate porad jeste zacina na dvou spanelkach, lamičských klavesach a dvou palicich keryma se mlatilo do zidle. Sice se to neda poslouchat ale paradne sme se vybili. I kdyz ted ani moc nevim proc to sem pisu ono to ani snad nebyla hudba :D
CORT MR 710 F
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

[quote="turbo_MaCk"]1. jmenované kapely jsou Hard rock (na purplech sem byl)
2. i zábavovka může hrát dobře, ale hrá prostě střední proud
3. tobě připadá metal propracovanej a složitej?
4. 3akordoví a 4akordoví sou i ty bigbeaty...
5. jen imbecil hodnotí hudbu podle počtu akordů
/quote]

1)mno budiž, ono je stejne fuk jak to zaškatulkuješ, která kapela je teda podle tebe bigbeat?
2)souhlasim...
3)neni metal jako metal... jsou Dream Theater metal? - ano - a to je kurevsky propracovana a slozita hudba
4)porad nevim co myslis bigbeatama... ale kazdopadne me na punkovejch a ska kapelach vadi ze tam proste syrove midlej 4 akordy bez obmeny, sola, neceho zajimavyho...proste je to nuda
5)to máš pravdu...samozrejme ze nejde o počet akordu...viz bod 4..
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

turbo_MaCk píše: toto je jedna z nejklasičtějších pukrových kapel:
http://www.youtube.com/watch?v=6wNS7uqu1hk

toto je méně typickej severoevropskej "death" punk:
http://www.youtube.com/watch?v=bQ2gQ6KVg94
mno ackoliv toy dolls jsou punkova kapela tadle nahravka mi teda moc punkova nepriapda.. taky ze je fajn, neni nudna
to druhy, to uz je docela punkovy.. je to rozhodne jeden tech kvalitnejsich punkovejch songu
uznavam, ze to co jsem napsa predtiml podle me plati jen tak pro 95% punkovejch kapel, nektery jsou zajimavy..
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

image je podle me fakt uz jen vedlejsi produkt kapely, vzdy jde predevsim o hudbu.. naopak spíš ocením, když někdo nosí normální hadry, nijak nestylizovaný ve vztahu k muzice co hraje/posloucha...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Dark Axel píše:
Stanley píše:
turbo_MaCk píše: narážím na to že cool je bejt metloš, mít gainu víc než nejvíc, podladěno do drop B, superstat, aktivní snímače, drtit riff 0 0 2 3 furt do kola, mlátit hlavou o zem a vydávat skřeky... občas zakvílet sólo přez digitech puper turbo RP s mega delay chorus flangerem a halem a mít odblečený tričko children of bodom. Aspoň já tyto lidi vídám častěji.
koukni na lidi z Opeth... vypadají tak nenormálně, jak jsi popsal? :D ne, lidi, jako třeba já...a hrajou death... kolikrát i borci z Death hráli naprosto normálně oblečení, že... pokud je člověk metalista (doopravdy), nepotřebuje si nic dokazovat

PS: to cco jsi popsal se trochu hodí na týpky ze Slipknot :D:D
na slipknoty mi nesahej ;) u nich jde predevsim o texty a ne o melodii a dech berouci sola. a taky vypadaji tak jen na koncertach a na clipech jinak taky uplne no uplne asi no proste normalni lidi viz stone sour
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já ti na slipknot nesahám, náhodou je vcelku uznávám, taky jsem je poslouchal, ale prostě když jsem si to přečet, napadli mě slipknot :D no offense :wink:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já Slipknot neuznávám - komerční paskvil proti Stone Sour bez úrovně.Ale tuhle debatu už sme řešili ve Slipknotech :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja jenom neco placnu tak me neukamenujte:

Bigbeat je cesky slovo po rockec...jak nekdo znamewj rikal ted nevim kdo... za starejch casu komunisty sralo jenom jedno slovo vic nez coca cola ato rock and roll..proto se zacalo rikat bigbeat...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Red Bull píše:Já Slipknot neuznávám - komerční paskvil proti Stone Sour bez úrovně.Ale tuhle debatu už sme řešili ve Slipknotech :!:
paskvil ale dobrej
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“