Kytarová židle

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

To se teda musím přiklonit k RJovi to je zatracená pravda, že zdraví máš jenom jedno, tak si ho važ!Peníze se skoro vždycky dají nějak pošpelit, ale dobrý záda?Silný zdraví?Nee... 8)
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

v tom s vama naprosto souhlasim ale nevim co je zdravyho na tom hrat na barovy zidli...?? :lol:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

OT odstraněn - pokud máte kluci mezi sebou nedořešené problémy tak si to prosím vyřešte přes SZ nyní z5 k tématu.Děkuji
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

:lol: Drsná groteska a ještě zajímavější reakce. Taky jsem pro to, aby se tyhle příspěvky daly bokem, ale nemazaly se. Dát je dokupy do jednoho topicu s ostatníma dobrýma hláškama a hádkama ať je ten koncentrát humoru a zlosti pěkně pokupě :) Jo a jinak jak byli u nás ti korni v ostravě tak tady bylo dost pražáků a jeden knám přišel a ptal se, kde je poblíž "nějakýý báárek" tak jsme ho hned odhalili a zeptali se, jestli je pražák, a on se hned začal dušovat, že sice je, ale že zná baníkovskou hymnu a že on tam "jen bydlí" a zachvíli byl fuč. Oni ostravu fakt asi považujou za hodně drsnoé ůzemí, kde při zmínce o tom, že jsou z prahy automaticky dostanou na držku :lol: Z toho jsem nemoh... A televize to samozřejmě taky podporuje, cokoli je z Ostravy, tak je první záběr na vysoké pece a pak na nějaký sajrajt jak čudí z komínu a každý neznalý si hned myslí že sme tu sto let za opicema, a pak že nikdo tohle rozlišování nepodporuje.
EDIT: sakra, pozdě :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja nevim, ja v ostrave bylk na maidnech, prosel jsem ji ve trech(kluk kluk holka) pesky oklikou od stadionu na nadrazi a uplne v poho :) tak nevim, co s tim vsichn maj :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Radši bych to nepřeháněl...

Vratme se k tématu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

Asanoth píše:no co to vis, co se ti stane, kdyz kritizujes moderatora ;)
kritika je jedna věc, dělat záměrně bordel je věc jiná... prosím, přečti si pravidla tohoto fóra a dodržuj je. ban za kritiku nedostaneš - za porušování pravidel ovšem můžeš...

OT příspěvky jdou pryč. Red Bull vás tu požádal, abyste se drželi tématu, respektujte to.

edit: ...a nejen Red Bull, Nero mě teď předstihl. :)
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

To si delate srandu ne to vam fakt pride ze je to OT? dyt je to uplna blbost... to k tomu proste patri... co byste proboha chteli resit na zidli kdyz ne jak se na ni sedi? hlavne ze kdyz tu resej jestli je ostrava nebzpecny mesto tak to tu nechavate co? tak to je fakt moc... :roll:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 14.11.2011 16:04, celkem upraveno 1 x.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Mají kodex podle kterého se musí chovat. Nemůžou si dělat co chcou...:roll:. Není to moc punk ale co už. :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Abych řekl pravdu, moderátoři jsou tady docela naštěstí benevolentní, zkuste zčekovat i jiný fora a uvidíte ten vejprask :wink: ( Nemyslim jenom kytarový)
Naposledy upravil(a) vikicek dne 2.03.2008 21:57, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Prostě to byly chujoviny - naprostý,který se nedržely tématu.Teď se hezky budem držet tématu děti ano?Řešme kytarové židle a ne blbosti jako ty co sem byl nucen smáznout.Navíc sem se dohodl s uživatelem se kterým sem já osobně omylem kvůli při vytvořil OT shodli sme se že to máznem a s tim sem vzal všechny zbytečnosti,které se nedržely tématu.Tak a teď už prosím žádné reakce - jedině mi pošlete SZ,ale tady už neřešte.Všichni vidíte že dva modové + admin vás žádají o držení se tématu,tak to prosím respektujte.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 14.11.2011 16:04, celkem upraveno 1 x.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Autor urcite nemyslel bubenickou (ta byva stavitelna), ale kytarovou barovku na zpusob tehle:
http://www.soundexchange2.com/index.asp ... ProdID=689
nebo
http://img3.musiciansfriend.com/dbase/p ... 251981.jpg

Nekde v Pze jsem na ni sedel, mam pocit, ze to bylo na Jungmanaku nebo v PMC, tak se tam poptej..dela je napr. Marshall, Fender, Crate, Ampeg..
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JancusGuitar »

No přesně tohle mám na mysli :twisted: ...jinak co řikáte na tohle http://gastro.pfaff-servis.cz/shop/inde ... zbozi=5369 ...třeba by to splnilo účel stejně jako ta od toho fendera.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ted sem byl zase vcera v hudebninach, seděl sem na tom jezis jak se mě na tom krasně hralo :cry:
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
termyx

Příspěvek od termyx »

hoši a dívky, mimochodem na tý lakovaný kůži nebo kožence se musí děsně potit p***l :lol: zkuste na tom hrát hodinu a uvidíte sami.. :D
to a to a za chvíli zas tohle
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 21.11.2011 16:56, celkem upraveno 1 x.
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytarová židle

Příspěvek od Fuckub »

Já bych tu kytarovou židli taky ocenil. Už jen pro ten dobrej pocit že to je kytarová a že jsem to ničim nenahradil.Jelikož koncertuju dost akusticky v sedě, tak by mi to fakt přišlo super a třeba v kytarách se mi na tom při hraní sedí fakt skvěle. Ono se to fakt asi u nás koupit nedá, nebo nevim.
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kytarová židle

Příspěvek od Nero »

Nedávno jedna byla na hudebnibazar.cz, a cena relativně rozumná. Jinak se samozřejmě dá sehnat na eBayi...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“