Vox AD50VTXL

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Ic3m4N

Vox AD50VTXL

Příspěvek od Ic3m4N »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se k tomuhle kombu http://www.muziker.cz/default.aspx?Vox- ... od_id;9218 dá klasicky připojit mulťák Digitech RP90. Mate mě tam v tom textu to "Zdířky effect send/return jen u Vox AD100VTXL"... přitom bych to tam mohl píchnout normálně přímo do vstupu ne?
Obrázek
.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu :-D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mam malinkou otázku - proč ke kombu s procesorem přidávat ještě multiefekt?

Btw. Určitě to připojit půjde :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
qwer
Odborník

Re: Vox AD50VTXL

Příspěvek od qwer »

Ic3m4N píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se k tomuhle kombu http://www.muziker.cz/default.aspx?Vox- ... od_id;9218 dá klasicky připojit mulťák Digitech RP90. Mate mě tam v tom textu to "Zdířky effect send/return jen u Vox AD100VTXL"... přitom bych to tam mohl píchnout normálně přímo do vstupu ne?
ale to je jen efektova smysla to send a return.. ta je jen u tech 100w verzi...

samozrejme ze muzes pichnout pred kombo uplne cokoli - no problemo... ikdyz nevim proc bych pred valvetronixe daval rp90.... mozna tak kvuli fx efektum, ale kvuli zkresleni urcite ne.
Ic3m4N

Re: Vox AD50VTXL

Příspěvek od Ic3m4N »

qwer píše:
Ic3m4N píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se k tomuhle kombu http://www.muziker.cz/default.aspx?Vox- ... od_id;9218 dá klasicky připojit mulťák Digitech RP90. Mate mě tam v tom textu to "Zdířky effect send/return jen u Vox AD100VTXL"... přitom bych to tam mohl píchnout normálně přímo do vstupu ne?
ale to je jen efektova smysla to send a return.. ta je jen u tech 100w verzi...

samozrejme ze muzes pichnout pred kombo uplne cokoli - no problemo... ikdyz nevim proc bych pred valvetronixe daval rp90.... mozna tak kvuli fx efektum, ale kvuli zkresleni urcite ne.
Kvůli zkreslení ne, to si myslím bude skvělý už u komba, ale třeba proto že tu krabičku mam a hodí se mi minimálně jako wah...
Obrázek
.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu :-D
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

Vim že to teď možná bude znít hodně lamersky, ale neviděl jsem to kombo a ani v manuálu jsem se nedočet, kolik tam těch lampiček je? Předpokládam že jedna, ale nevíte to někdo náhodou přesně?
Obrázek
termyx

Příspěvek od termyx »

:o jen teda nechápu, proč když si budeš efekty kromě zkreslení házet z mulťáku, proč si nekoupíš nějakou bazarovou celolampu??
btw. lampa je tam jen jedna..až v 100W verzi jsou myslím dvě protože je stereo..u obyč si nejsem jistej, ale u ad120vt je to jistý
to a to a za chvíli zas tohle
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

jelikoz mam valvtronix 30W (defakto uplne to samy) a hraje mi to s mym RP 80 tak si troufam rict ze to de... BTW: co to je za model to RP90 ? sem nikdy nevidel...
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

Jack/J píše:jelikoz mam valvtronix 30W (defakto uplne to samy) a hraje mi to s mym RP 80 tak si troufam rict ze to de... BTW: co to je za model to RP90 ? sem nikdy nevidel...
http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... 50:0:0:1:0
Obrázek
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

termyx píše::o jen teda nechápu, proč když si budeš efekty kromě zkreslení házet z mulťáku, proč si nekoupíš nějakou bazarovou celolampu??
btw. lampa je tam jen jedna..až v 100W verzi jsou myslím dvě protože je stereo..u obyč si nejsem jistej, ale u ad120vt je to jistý
I v 100w je jen jedna.
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

Kdyby jste měli porovnat tohle kombo a Marshall AVT50X (kombo verze) co by podle vás bylo lepší?
Obrázek
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

nevim jakej je ten marshalek ale vox je hooodne dobrej... doporucuju...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“