Red Bull píše:Caggan: Já vim že to byl vtip ten post neměl působit nějak agresivně sorry.To já si kytaru po sluchu naladim pokud se snažim
Podle sluchu ji dobře naladím metodou pátého (a jednoho čtvrtého) pražce do pohody, ale trefit tlusté E ještě neumím Ty to trefíš?
Ano já naladim všechny struny no podle toho jak se soustředim někdy nic moc,když to dělám ledabyle a když se snažim tak OK celkem.
Ragnar píše:
Red Bull píše:Používáš ladičku?Nebo sluch?A máš seřízený oktávy?
Taky si myslim že bude problém spíš tam, chudák to naladí, ale oktávy má tak poďelaný že mu to na vyšších pražcích totálně nezní...
To že to neslyší je ale k zamyšlení...
Jj to oktávy mě napadly teďka jak sem to znova poslouchal - technicky to nehraje zle ale fakt muto nezní a to by měl poznat a pokud nepozná - tak se to časem naučí,já mu věřim
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Red Bull píše:Používáš ladičku?Nebo sluch?A máš seřízený oktávy?
Taky si myslim že bude problém spíš tam, chudák to naladí, ale oktávy má tak poďelaný že mu to na vyšších pražcích totálně nezní...
To že to neslyší je ale k zamyšlení...
Takže ste me vyhecovali k další nahrávce, naladění a seřízení oktáv na 100%, nezaregistroval jsem ani chybku...zpracovavam, jeste dneska hodim na Youtube...jestli se vam to porad nebude zdat, tak si asi hodim maslu
No jo no, sluch nemam 100%, ale toto ve srovnání s předešlýma verzema je o poznání pro mé ucho lepší...podle me to byly ty oktávy, byly tak 1/4 tónu
plus minus autobus...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Red Bull píše:Caggan: Já vim že to byl vtip ten post neměl působit nějak agresivně sorry.To já si kytaru po sluchu naladim pokud se snažim
Podle sluchu ji dobře naladím metodou pátého (a jednoho čtvrtého) pražce do pohody, ale trefit tlusté E ještě neumím Ty to trefíš?
já např to trefím, si nastopro zapamatuj nějakou vybrnkavačku, a podle toho lad jednu stunu a pak podle ní nalad i ostatní, ja třeba zacinam od nothinge else matters, potom si zahraju parkrat lonely day od SOaD a potom prvni akord ve starway to heaven..... a s trochou trpělivosti to mam naladěny
edit: samozrejme pri tom musim ladit hrát to nestačí
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25