Pink Floyd

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pohoda, zapnu stroj casu a nahraju si to, ale diky za starost, kluci 8)
S tou silenosti Pipera souhlasim, to je pravy psycho...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kdyby byl nejaky sraz, tak bych ti ten Dark Side koncert mohl dovest, mam ho doma + este Live At Pompeii, Pulse, The Wall v Berline a jeste neco
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

jé , když už tady zminůješ the wall live at berlin , tak by mě zajímalo , co si o tom myslíte .Já teda jsem velkej fanda floydů ale tahleta watersova bokovka mě dost znechutila (až na písničku mother , která se mi fakt v týhle verzi líbila) no nevim , asi sem zvyklej na gilmourovu kamenou tvář .Jinak co sem tam tak viděl ty kytaristy , tak se mi docela zamlouval Snowy White (ten s tim zlatym lp)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

mno me se to libilo s par vyjimkama (napr. posledni song me pripadl uplne trapny a ani nevim, jak se tam vzal a jak se jmenuje), hlavne to giganticky provedeni, ale pravda je, ze byt to v te jedine spravne sestave bylo by to o dva levely vys. z kytaristu se me, jestli si dobre vzpominam, nelibil celkem dost jeden typicky metalisty s onano stylem, ale kdo to byl nevim. mozna si to s necim pletu, videl sem to celkem davno a divat se me na to znova zrovna nechce.
pehve

Příspěvek od pehve »

Na PF musím mít dobrej obraz, perfekt zvuk a klid. Rádio nebo sluchátka mi prostě nestačí, je to pro mne spíše scénická hudba, u toho nemužu okopávat řepu :lol:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

BTW, nedavno jsem byl na revivalech Distant Bells a musim rict, ze kluci se snazi reprodukovat naprosto shodne s originalem 8) Pekne to bylo, i kdyz samozrejme original je original
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
suloco

Příspěvek od suloco »

Pokud jsem dobře koukal tak tu ještě nepadla COMFORTABLY NUMB, což je podle mě jedna z nejúžasnějších pecek vůbec. Neuvěřitelně chytlavé vokály, text super ale hlavně...to sólo. To je extáze...pro mne nejoblíbenější sólo všech dob. Gilmore je fakt bůh že tohle stvořil...nádhera.

Jinak Pink Floyd miluju protože:
Pigs
Wish You Were Here
Learning To Fly
a celé The Wall + Film což je takovej nářez že mam chuť si něco udělat, protože tohle už jednoduše nikdy nebude...

Co se další tvorby týče tak zpoustě věcí od nich nerozumím (hudebně) a nejdou mi přes uši ale jinak: bravo!
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Careful With That Axe Eugen a Echoes, z tech ted hlavne uchcavam :-)

mimochodem, co rikate na Gilmourovo DVD Remember Thar Night?

EDIT: znate film Zabriskie Point? je tam mimojine i hudba od PF. hodne dobra zalezitost.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jak jsem naznačil v Poslechu, našel sjem si k nim cestu :-) a jsem velice rád
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Wish You Were Here a The Wall mám dokonale naposlouchané a rozhodně patří do mých nejoblíbenějších desek. Poslouchat to jen tak, třeba u počítače, nebo na zastávce je zneuctění. :) Chce to klid, ticho. 8) Wish You Were Here se osvědčilo jako hudba do dlouhých večerních jízd po dálnici. Na dovolenou se vždycky právě těšim na ty jízdy v noci - na skvělou hudbu. :)
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Pink Floyd- co dodat legenda,srdcovka a gilmour je taky moc fajn
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Pink Floyd jsou mojenejoblibenejsi kapela(ale ne jedina nejoblibenejsi kapela :) ), a jejich tvorba, hlavne ta stara, me proste fakt mega bere :) takovy dokonaly hudebni napady, Floydi jsou proste Hudba o necem... fakt dokonaly ;)
jinak DSotM, WYWH, Wall, Animals.. a dalsi :)

jak tady nekdo psal o Gilmourovi, on podle me umi i skvele technicky hrat, ale k tomu jeho stylu se proste hodi ten dokonalej zpusob a vyraz, co hraje.... ;)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

nikdy jsem nepochopil co se nekomu na tomhle libi.. no ale tak kazdymu se libi neco jinyho.. me pride ze tam neni skoro melodie. stejne jak chinaski.. taky to od te priserne wwwteckasvethovnacezet nema absolutne melodii..
pehve

Příspěvek od pehve »

no jestli PF nemaj melodii tak co jsem to vlastně dosud poslouchal???? :roll:
srovnávat je s chinaskem je fakt odvaha... :evil: :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Asi tak, PF mají melodií plný kýbl :-) a chinaski? kvalitativně v úplně jiném VESMÍRU
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:Asi tak, PF mají melodií plný kýbl :-) a chinaski? kvalitativně v úplně jiném VESMÍRU
no mozna soudim predcasne..ale nikdy me od nich nic nezaujalo.. to je vec nazoru.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já si k nim taky hledal cestu HOODNĚ dlouho a chápu, že někomu nesednou, ale pak nemá moc smysl ukazovat na absenci melodií, prostě řekneš že tě to nebere a basta :-)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:já si k nim taky hledal cestu HOODNĚ dlouho a chápu, že někomu nesednou, ale pak nemá moc smysl ukazovat na absenci melodií, prostě řekneš že tě to nebere a basta :-)
tim ze me to nebere nepopiram ze tam neslysim melodii
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ok, chápu, zbytečně tu melem blbosti :-) prostě to není tvůj cup of tea a je to vyřešené

dneska mě náš fyzikář zklamal :-( on je velký fanda a prý ještě nikde neviděl tričko Animals... a mi to přitom přijde jako NEJ album a jestli bych chtěl nějaké jejich triko, tak právě Animals
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Pink Floyd je nejoriginálnější kapela co znám, i když psychedelický rock jen těžko srovnávat s čímkoliv jiným. Mají obrovské množství nahrávek. Mi osobně se nejvíce líbí skoro všechno do D.Gilmoura ale husí kůži mi vždycky přivodí píseň Careful with that axe Eugene. Ten křik v první třetině písně je naprosto skvělý a dává té písni atmosféru, jakou jsem neslyšel u žádné jiné.

Uznávám, že ot není kapela, u které by si člověk pořádně zakalil. Já to vidím tak, že je to taková kapelka pěkně do pracovny, s nějákou filozofickou knížkou a dýmkou:-) tak to vidím já. Samozřejmě, já je poslouchám úplně všude, protože je miluju.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“