"Vaši" zpěváci

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Sme vypustili Márdiho a mistry Homolovi (jo a ěeče DUO EGON :D), a Bína z -123 Miňut
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já teda vypsanou fixu nikdy neposlouchal ale teď sem slyšel Darling někde v rádiu - no prostě hrůůza říkal sem si panebože co to je?Nevim přišlo mi to jak trapnej českej pokus o Nirvánu bléééééé Nirvana je jen jedna.

Moji zpěváci:Hetfield - Metallica,Tarja - Nightwish, Zpěvák helloweenů - jméno teď nevim,Taylor pouze ve stone sour ne ve slipknot.

A jako nej druhej hlas co sedí bych označil dal básáka Nightwish (Marco) - třeba v planet hell na živáku co předvedl s Tarjou a pak ještě s ní v songu Phantom of the opera.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Red Bull píše:Zpěvák helloweenů - jméno teď nevim
Není to teď Deris?
afektband

Příspěvek od afektband »

Red Bull píše:...Nevim přišlo mi to jak trapnej českej pokus o Nirvánu bléééééé Nirvana je jen jedna.
Řekl bych, že fixa si na tohle nehraje, to akorát říkaj lidi co jí nemaj rádi. :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nemam jí rád,ale ani nevim jako po tom co sem v TV viděl darling tak po nich nějak zvlášť pátrat nebudu!

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Je fakt , ze fixa je Nirvane hodne podobná ... no a ?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

*Twisted.Brother* píše:Je fakt , ze fixa je Nirvane hodne podobná ... no a ?
The Black Croves sou taky Zeppelinům podobný (když s nima hrál Page, ale to je vedlejší) :P
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dneska sem o black crowes četl poprvý a asi si je někde dohledám vypadá to na slušnou hudbu :wink:

indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

já mam rád jako zpěváka i hendrixe...jinak mi nevadí z RHCP anthony 8) 8) ale já posloucam hudbu spíš kvůli melodiím tvořenou nástrojema (hlavně kytary,atd.) sice zpěv je taky melodie ale já mam radši ty instrumenty 8) 8)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Red Bull píše:Dneska sem o black crowes četl poprvý a asi si je někde dohledám vypadá to na slušnou hudbu :wink:
Rozhodně doporučuju :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Red Bull píše:Nemam jí rád,ale ani nevim jako po tom co sem v TV viděl darling tak po nich nějak zvlášť pátrat nebudu!
To je smůla, Darling je snad jenda z nejhorších písniček od nich, ale jinak je to nové Album docela povedené. Jako mě se líbí :wink: Ale neříkám, že to je nějaká špice, některý věci maj tak jednoduchý,až se to nedá vydržet.. Ale takový písničky jako Papírová hygiena, Emigrant, Dezolát.. líbí se mi, maj potenciál, ta muzika o něčem je. Jestli to ještě pár let vydrží (a já doufám že jo) tak se snad vyvynou do pořádně našlapané muziky..
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
griper

Příspěvek od griper »

myslim že fiXa je už navrcholu svich sil a myslim ze ji tam je dobře...i kdyz za nejlepsi album povazuju Brutalni vsechno
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Ty jo Axele jsi šprýmař cca před rokem jsi mi na icq psal že James Labrie zpívá hrozně:D:D:D a teď... solidní změna názorů
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mastr píše:Ty jo Axele jsi šprýmař cca před rokem jsi mi na icq psal že James Labrie zpívá hrozně:D:D:D a teď... solidní změna názorů
ne, jak jsem ti psal na ICQ, akorát jsem tehdy psal že jsem si ještě nezvykl na jeho hlas a že jinak zpívá perfektně :-) víš, to byly moje prtoozačátky s DT kdy se mi líbilo pouze Six Degrees of inner turbulence a jina kjsem tru hudbu ještě nepobíral

PS: rok je rok, že? uvědom si, jak jsem se za ten rok posunul hudebně výše :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Joan Jett a Kurt Cobain.
Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak bych řek, že kurt asi vede, což je jedině dobře.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

no škoda že je mrtvej ten už toho moc nenazpívá.....
afektband

Příspěvek od afektband »

indy66 píše:no škoda že je mrtvej ten už toho moc nenazpívá.....
No hodněkrát jsem o tom přemejšlel, jak by to asi vypadalo, kdy by žil, ale došel jsem k závěru, že kdyby se nezabil, tak by kolem nirvány nebyla taková atmosféra, nevim jak to popsat. Podle mě by stejně brzo skončili, fakt si nedokážu představit nirvánu v dnešní době, ty roky tak 1987-1994 byli uplně neco jinýho než je teď.

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Aaaa opet tady mame dilema, co by bylo, kdyby to takhle nedopadlo s Kurtem Cobainem ... no podle poslednich poznatku a vypovedi lidi co byli okolo Nirvany, tak vyslo najevo, ze Nirvanu Kurt uz rozpustil behem par dnu po prerusenem tour v evrope, kde vlastne doslo k tomu pokusu o sebevrazdu. Pak se siri spekulace, ze Kurt se chtel pridat ke kapele Hole, jako doprovodny kytarista a obcasny skladatel a mezitim by se venoval sve solove tvorbe. Chtel byt pisnickarem...
griper

Příspěvek od griper »

neco jako Jarek Nohavica? :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“