"Cvičítko":)
Pravidla fóra
Silně OT-Mikrouš už je zase doma-vyměnili mi ho,takže raduna jako prase
Zase jsem zkoušel toho Washburna,tentokrát na Peaveye VK 100 s bednou Custom 4*12 a mé pondělní nadšení poněkud opadlo.Má na lampu dost slabý snímače takže by chtěly vyměnit...
Nicméně vzhledem a hlavně zpracováním jednoduše strčil do kapsy i vedle visícího Godina za 16.000.Když jsem balil Mikrouše do tašky,nemohl jsem si nevšimnout kterak si můj mladej po straně špitá s majitelem kvelbu a při odchodu už na Washburnu visela rezervačka
Inu mé 40tiny jsou jaksi za rohem
K tématu:Mikrouš je teď za 2.600,-,doporučuju si na něj přišetřit
Zvukem,možnostma a variabilitou ho za ty drobný nepřekoná nic
P.S.-já ho před Vánocema platil 3.400,-
Nicméně vzhledem a hlavně zpracováním jednoduše strčil do kapsy i vedle visícího Godina za 16.000.Když jsem balil Mikrouše do tašky,nemohl jsem si nevšimnout kterak si můj mladej po straně špitá s majitelem kvelbu a při odchodu už na Washburnu visela rezervačka
Inu mé 40tiny jsou jaksi za rohem
K tématu:Mikrouš je teď za 2.600,-,doporučuju si na něj přišetřit
Zvukem,možnostma a variabilitou ho za ty drobný nepřekoná nic
P.S.-já ho před Vánocema platil 3.400,-
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslíte o tomhle ? http://www.muziker.cz/Default.aspx?Oran ... od_id;8743
no tohle bylo ale naprosto nepouzitelne... jedine kdyz sem to poradne ohulil a dal volume na kejtre tak na dvojku, tak z toho lezl takovy docela zajimavy crunch, ale s nejakym hezkym zkreslenim to nemelo nic spolecne
kdyz uz neco maleho, tak treba to microcube... tady ten orange za to fakt nestoji, prestoze stoji pulku toho cube
kdyz uz neco maleho, tak treba to microcube... tady ten orange za to fakt nestoji, prestoze stoji pulku toho cube
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No ta moje 12" taky nedělá nějaké kouzlaDark Axel píše:tak qwere, ony ty zkreslení u těhle menších kombíček až na výjimky stojí opravdu za prd... přecejen tak malý reprák ti rozumné zkreslení neudělá
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak tady už je problém někde jinde...Joey píše:No ta moje 12" taky nedělá nějaké kouzlaDark Axel píše:tak qwere, ony ty zkreslení u těhle menších kombíček až na výjimky stojí opravdu za prd... přecejen tak malý reprák ti rozumné zkreslení neudělá(myslím zkreslení), jináč čistý je super
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Koupil jsem to brachovi k vanocum.Cistej zvuk dobrej,zkreslenej nic moc...vyhoda je,ze to ma ladicku.Jinak paradni celokovova konstrukce.V Cechach je dost k nesehnani...Jinak ja mam doma Danelectro Honeytone a to hraje docela v pohode.Zkresleni nic extra,ale rvat to umi pekneScorpion20 píše:Co si myslíte o tomhle ? http://www.muziker.cz/Default.aspx?Oran ... od_id;8743
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Jens Ludwig
- Odborník
Mé domácí cvičítko:

kytara -> Marshall VS100 (emulovanej LineOut) -> Uli ADA8000 (AD) ->RME HDSP 9652 (recording) -> Uli ADA8000 (DA) -> Phonic AM240 (mix) -> Uli TRUTH2030A
přes HDSP+ADA8000 je tam možnost routingu signálu skrz obě TCčka

kytara -> Marshall VS100 (emulovanej LineOut) -> Uli ADA8000 (AD) ->RME HDSP 9652 (recording) -> Uli ADA8000 (DA) -> Phonic AM240 (mix) -> Uli TRUTH2030A
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné a teď nám nevzdělancům řekni na co to je dobréJens Ludwig píše:Mé domácí cvičítko:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
To se mi nelíbí, je tam moc čudlíků
Ale kdybych to měl tak bych si určitě nestěžoval. Závist...
Ale kdybych to měl tak bych si určitě nestěžoval. Závist...
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Rocková alternativa umí čistej zvuk, stačí stáhnout gain skoro na minimumNu dobrá tedy, co teda ta alternativa rock, to taky neumí čistej zvuk?
Kombíčko se mi kupovat nechce - potřebuju něco mobilního, páč neustále pendluju
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Re: "Cvičítko":)
PáJa píše:Ahoj,
Na co cvičíte doma?
shánim nějakou mašinku na cvičení - něco kam píchnu kytaru sluchátka a můžu pidlikat. Malý kombíčko mi příjde zbytečný - potřebuju něco fakt malýho, kvůli převozu.
Nemohli byste mi prosím něco doporučit? Hlavně aby to moc nestálo:) Nemusí tam být nějaké extra zvuky - stačí zkreslení, metronom výhodou:)
Děkuji mockrát!
Edit by Tom49: PŘESUNUTO
ideální připnout na pás kytary Korg Pandora (má i bicí) nebo Pocket POD, zvuk ve sluchátkách je jak na živo ve zkušebně, a můžeš běhat třeba po celým bytě...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...