Ewa Farná

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Líbí se vám Ewa Farná?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Re: Ewa Farná

Příspěvek od Nesst »

Dayslypper: Hele podle mě si to myslel úplně jinak, ale to je jedno :D . každopádně hudba se nemusí dělat pro lidi. Jsou muzikanti, kteří jsou šťastní, že si dělají muziku sami pro sebe. To jenom my, sebestředná narcisní hovada, potřebujeme ty davy fanoušků a fanynky čekající u backstage 8)
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
NHK

Příspěvek od NHK »

holkoun píše:
NHK píše:No, srovnávat SlipKnot a Kabáty s Evou, to mi přijde trochu zcestný :roll:
a to nejsem skalní fanda ani jednich :wink:
a v cem?:-) Jen pro to, že Slipknot a Kabati jsou pro "tvrdy chlapy" a Ewa pro pubose?:-)

Dante... muzes zacit:-)
http://www.youtube.com/watch?v=il3hTh7J ... re=related

P.S. Kdo je to Sandra Bell?:-) /beze srandy/...
Tak teď si na to kápnul :roll:
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
panedge

Příspěvek od panedge »

Nesst píše:Dayslypper: Hele podle mě si to myslel úplně jinak, ale to je jedno :D . každopádně hudba se nemusí dělat pro lidi. Jsou muzikanti, kteří jsou šťastní, že si dělají muziku sami pro sebe. To jenom my, sebestředná narcisní hovada, potřebujeme ty davy fanoušků a fanynky čekající u backstage 8)
Hudba pro sebe? :lol: vtipálku,největší nesmysl,kterej existuje
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Pepe.killer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe.killer »

panedge píše:
Nesst píše:Dayslypper: Hele podle mě si to myslel úplně jinak, ale to je jedno :D . každopádně hudba se nemusí dělat pro lidi. Jsou muzikanti, kteří jsou šťastní, že si dělají muziku sami pro sebe. To jenom my, sebestředná narcisní hovada, potřebujeme ty davy fanoušků a fanynky čekající u backstage 8)
já si hraju sám pro sebe v pokoji :D ale to se snad jednou změní...doufám :D
Obrázek
Obrázek
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Zpívá dobře jak sviňa (vzhled taky gúút). Sem ji viděl jednou na festu cca 2 roky zpět a to tam trdlovala, preludovala solo s klavesama a ani tón vedle :shock:
Kloubouk dolů
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

panedge píše:
a proc nesmysl?
panedge

Příspěvek od panedge »

Tak proč dělají koncerty?taky pro sebe?proč dávají tvorbu na youtube,na bandzone?proč si teda zpěvák nezaleze na hajzl a nezpívá si tam,když je to jen pro něj?Desku si vydávaj taky jen pro sebe?takže desek stačí tolik,kolik je členů kapely?Sorry,ale tyhle žvásty,jakože nás fanoušci nezajímaj,my si děláme hudbu jen pro sebe,nesnáším.Lidi co tohle říkaj,buď lžou,nebo si neviděj do huby.Přece umělec děla to svý umění,tak nějak,aby to prezentoval lidem,nějakou svoji vizi,krásu,to jak to vidí on.I ten kdo nechce bejt hvězda(nikoho takovýho neznám) hraje před lidma a dělá mu dobře,když mu lidi tleskaj ne?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Kolik koncertu mel treba Mike Oldfield? Nebo abychom nechodili daleko, Nimbrethil? Je kvuli tomu ta hudba horsi? Je vubec kazda hudba vhodna pro koncertni prezentaci? Proc by mel automaticky kazdy interpret chtit oslovit co nejsirsi publikum? Podle me je mnohem, ale opravdu mnohem zajimavejsi mit hodne uzky publikum, kteri tou hudbou ziji (a nemaji ji jen za oblibeny produkt), nez mit tisice ci miliony posluchacu, pro ktery je to jedna z tisice pisnicek, ktery maji v pocitaci. Lzu? Nevidim si do huby? Nejsme trochu OT? A co na to Jan Tleskac?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
panedge

Příspěvek od panedge »

Wohma-chceš říct,že si myslíš,že Oldfield měl záměr dělat muziku pro sebe?jen tak v obýváku si pro sebe nahrávat cd?A já neříkám oslovit nějaký publikum,já mluvím o umělcích,který říkaj,že si dělaj svoje umění pro sebe,jo je to OT a je to na delší debatu..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja myslim, ze spousta lidi dela muziku primarne pro sebe - protoze je to bavi. To, ze ten jejich vystup bavi i ostatni, je spis takovy vedlejsi efekt. Nema smysl slovickarit, podle me je kazdemu jasne, ze existuji interpreti, kteri hraji spis pro sebe nez pro ostatni, a pak jsou ti, kteri hraji hlavne pro ostatni (vetsinou pro prachy, ale ne samozrejme vzdycky). Je to vetsinou primo umerny s poctem posluchacu a clovek si musi najit tu polohu, ktera mu nejvic vyhovuje.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

panedge píše:Tak proč dělají koncerty?taky pro sebe?proč dávají tvorbu na youtube,na bandzone?proč si teda zpěvák nezaleze na hajzl a nezpívá si tam,když je to jen pro něj?Desku si vydávaj taky jen pro sebe?takže desek stačí tolik,kolik je členů kapely?Sorry,ale tyhle žvásty,jakože nás fanoušci nezajímaj,my si děláme hudbu jen pro sebe,nesnáším.Lidi co tohle říkaj,buď lžou,nebo si neviděj do huby.Přece umělec děla to svý umění,tak nějak,aby to prezentoval lidem,nějakou svoji vizi,krásu,to jak to vidí on.I ten kdo nechce bejt hvězda(nikoho takovýho neznám) hraje před lidma a dělá mu dobře,když mu lidi tleskaj ne?
nesouhlas. Existují lidi, co nikdy ven nevylezli a nevylezou. Prostě je to baví, Na tom není nic špatného.
John M. William

Příspěvek od John M. William »

McKozias píše:
panedge píše:
a proc nesmysl?
Jo, proč nesmysl? Existují takoví..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Nebo třeba Arjen Lucassen alias Ayreon...
Ale je to fakt mega OT :-D
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, neřekl bych, že Ayreon patří do této skupiny - přece jen vydává desky, z čehož jistě profituje a na čež si dělá jméno u hudební veřejnosti.

Jsme totálně OT, nicméně pokud chcete v diskuzi pokračovat, tak řekněte a můžu jí oddělit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
panedge

Příspěvek od panedge »

Ne Nero kašlem na to,tohle se dá řešit někde v hospodě,tady se to špatně vysvětluje-jasně,že je spousta lidí,kteří si dělaj muziku pro sebe,ale já to myslel apriori na ty ,který to vykřikujou do televize a do médií,prostě jen aby byli zajímavý-nezávislý.Konec OT
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Wohma píše:Kolik koncertu mel treba Mike Oldfield?
V poslednej dobe to naozaj vela nebolo, ale v mladosti hral imho dost. :)
http://tubular.net/tours/
Ale on je skor studiovy hrac..
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

panedge píše:Ne Nero kašlem na to,tohle se dá řešit někde v hospodě,tady se to špatně vysvětluje-jasně,že je spousta lidí,kteří si dělaj muziku pro sebe,ale já to myslel apriori na ty ,který to vykřikujou do televize a do médií,prostě jen aby byli zajímavý-nezávislý.Konec OT
tak vtm s hodnem i bze piva, nedevel sem ze to myslis tahkle :)
panedge

Příspěvek od panedge »

Viděl jsem kdysi zpívat Ewu v Uvolněte se prosím,zpívala polsky a pěkně mi spadla čelist,když jsem ji slyšel jak zpívá...má prostě výbornej hlas.A jednou až přestane dělat hudbu,která je poplatná jejímu věku-nic proti-tak to bude super!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Promazán OT.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

NHK píše:No, srovnávat SlipKnot a Kabáty s Evou, to mi přijde trochu zcestný :roll:
a to nejsem skalní fanda ani jednich :wink:
proc zcestny, princip je tam uplne ten samej. akorat jak jsem psal je rozdil v te kvalite - slipknot z dejme tomu zajimavyho crossoveru spadl az na dno do polohy vyzdimane producentske popove hadry. ewicka roste od libiveho jednoducheho nicmene zabavneho softrocku do takoveho az industrialniho popu, objektivne se kvalita jeji produkce zvysuje. (teda spis "jeji").
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“