Jinak Vintage platí za snad nejlepší kopie Les Paulů v podobný cenový kategorii, takže by už musela bejt fakt velká smůla, aby tenhle stál za houby.
EL. KYTARA - začátečník, do 4000,-, PUNK, ROCK
Pravidla fóra
- Alternátor
Re: EL. KYTARA - začátečník, do 4000,-, PUNK, ROCK
Já posílal poštou Les Paula od Fokusu a taky v pohodě. Docela mě pak vytočilo, když jsem si zhruba po dvou měsících všiml, že ho onen dobrák prodával za skoro dvojnásobnou cenu a ještě si vymyslel příběh o tom, jak je první majitel a ke kytaře má hlubokej vztah vytvořenej léty spolehlivýho hraní
.
Jinak Vintage platí za snad nejlepší kopie Les Paulů v podobný cenový kategorii, takže by už musela bejt fakt velká smůla, aby tenhle stál za houby.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Pošty se neboj, pokud prodejce to balení vyloženě neodflákne, je to v pohodě. Nechal jsem si poslat Vintage VS6 až odněkud z Moravy (taky bydlím na západě) a není na ní ani škrábanec.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Vintage VS6
Blackstar HT1
Tak jsem se asi domluvil na tu Vintage, pán měl trochu strach z poslání, ale prý ještě snad najde původní krabici, tak ji zabalí poctivě a ještě mi zabalení nafotí. Jinak ji prodává, že přešel na "tvrdší styl" a má už doma tolik kytar, že na tuhle nehrál už ani nepamatuje. Tak snad bude vše ok a já poreferuji. Díky všem za rady a pomoc.
- Alternátor
Tak pak poreferuj. Jinak díky, aspoň ušetřím peníze 
Edit: Já bych s tou poštou moc nestrašil. Jednak se dá zásilka pojistit a už jsem poštou posílal kytaru a 3 lampáče a všechno dorazilo v perfektním pořádku. Ostatně, viděl jsem ve špatným stavu spíš balíky od Geisu nebo PPL, než od pošty.
Edit: Já bych s tou poštou moc nestrašil. Jednak se dá zásilka pojistit a už jsem poštou posílal kytaru a 3 lampáče a všechno dorazilo v perfektním pořádku. Ostatně, viděl jsem ve špatným stavu spíš balíky od Geisu nebo PPL, než od pošty.
Naposledy upravil(a) Alternátor dne 29.11.2013 0:54, celkem upraveno 1 x.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
No, já konkrétně sice ne, ale známý má dost špatnou zkušenost s poštou - někdo mu posílal baskytaru a i přes důkladné zabalení mu došla s promáčklým pickguardem, jako kdyby někdo dupnul na knob poťáku a provalil to dovnitř...