Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Takže chlapi všem děkuju mnohokrát :oops:

Axel-hele ty bejku,jak to že mám pocit jakoby tě to nebavilo :?:
Něco je špatně,doufám že v neděli vyřešíme co...

Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekával :lol: Jenom nevím,jestli je ta pila do tohoto back tracku to pravý jahodový :? Asi sám přijdeš na to,že tomu není tak :lol: S gainem na polovic by to imho bylo ono...
Ale těším se nějakej metalovej back-to pro tebe bude evidentně vhodnější :wink: Zahraný-myslím tu černou kejtrovou rachotu-to bylo OK
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

pavel68 píše: Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekával :lol: Jenom nevím,jestli je ta pila do tohoto back tracku to pravý jahodový :? Asi sám přijdeš na to,že tomu není tak :lol: S gainem na polovic by to imho bylo ono...
Ale těším se nějakej metalovej back-to pro tebe bude evidentně vhodnější :wink: Zahraný-myslím tu černou kejtrovou rachotu-to bylo OK
Máš pravdu, už je to pomalu nečitelný. Na metal se těším :twisted: , blues mám taky rád, ale asi ho neumím hrát :(
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Trackill píše:
pavel68 píše: Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekával :lol: Jenom nevím,jestli je ta pila do tohoto back tracku to pravý jahodový :? Asi sám přijdeš na to,že tomu není tak :lol: S gainem na polovic by to imho bylo ono...
Máš pravdu, už je to pomalu nečitelný. Na metal se těším :twisted: , blues mám taky rád, ale asi ho neumím hrát :(
Z toho si nic nedělej-ani já ne :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nevím :? ...snad na to v neděli příjdeme :wink:

ty bendy si fakt musím ohlídat... až dorazí klipová ladička, tak se do toho konečně můžu ustit, ale momentálně nemám tak nějak ladičku vůbec :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

pavel68 píše: Z toho si nic nedělej-ani já ne :wink:
Srandisto :D Jestli neumíš hrát blues, tak já si neumím zavázat tkaničky...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Zdarec, jenom kratce .. vic napisu zitra:

http://bluma.unas.cz/blues_-_slowg7.mp3

Cuzz
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

a co takhle provětrat techniku ? upustit od bluesu a zkusit pořádnej rock in A ?

Nahrál sem dneska ukázku, dokonce sem nebyl tak línej a nahrál zvlášt kytaru a zmasteroval to , i když můj lacinej mikrofon docela kazí zvuk kytary tak to neni tak strašný jako předtim

Ukázka (1,80 mega):

http://www.edisk.cz/stahni/89288/rock_c ... .81MB.html

jamm track clasik rock in A (6 mega) :

http://www.edisk.cz/stahni/62804/GC2005 ... .97MB.html
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jime-ty jo,nebyl jsi kapánek spálenej :lol: :?:
Vůbec tě nepoznávám do půlky jsem se nudil-není tam tah na bránu...
Nebo jsi nebyl dobře naloženej...fakt nevím :?

Greeg-proč ne,ten backing má slušnej spodek a odsejpá :twisted:
Ale tvoje nahrávka je jeden vejkej HONIMÍROV :roll:
Jeden a ten samej shred....Napadá mě:...a co jako :?: :?: :?:

Nic to nevyjadřuje,nemá to téma.Krom toho že jsi nám ukázal,že začínáš skvěle ovládat techniku tam není lautr nic...Právě to dělá z Petrucciho a spol ty vynikající hráče-skvělá technika a skvělá TÉMATA :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Mas recht pavle. Tentokrat je to patlanina..nejak sem se do toho ted moc cpal, neslo to samo. Asi budu nahravat jenom kdyz na to bude opravdu cas, resim moc veci tedka :o) Az bude vic klidu.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Dark Axel píše:tak, můj počin zde...

tentokrát jsem zapojil i Danelectro, nahodil jsem kratičké slapback echo jen pro projasnění zvuku, nejde to ani poznat...

http://www.box.net/shared/4ywdjsf0g0

(ps: nevím jak vám, ale mi poslední dobou připadá, že to moje hraní ztrácí šťávu :-( )
Chlapiku, taky mas asi blby obdobi jako ja. Jednak ti tam litaj bendy a misty jedes uplne do mimoznich tonu, ktery tam nenacpes i kdybys chtel. A misty litas i z rytmu. Myslim ze je tu prebluesovano :o) Me to taky neslo, nak sem se do toho nutil.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

TO Greeg: pekny, zkusim ..
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

pavel68- vždyt to byl účel, psal sem to už na začátku. Já takhle normálně nehraju, ale tady ten beck k tomu uplně svádí , tak proč si nezablbnout a nezahrát si trochu jinak že jo ? nemáto nic , žádnou melodii, téma jak si řikal , to já vim. Je to prostě jenom technická improvizace. Někdo neumí hrát pořídně nijak , někdo jenom citem, někdo jenom technicky, někdo to střídá a ty nejlepší to spojej dohromady. Kdybych si nad to sednul a připravil si to tak to taky bude jiný . Proto se určitě nesrovnávám s Petruccim :lol: to je dobrej for. Petrucci je profík , hudebník s teorií , G3. Já jenom chudej student, samouk :D
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tak jsem si taky zkusil zajamovat na ten rockovej track.. no ale :)) musim se jeste hodne hodne ucit.. schazi mi rychlost a ty pomaly jednotlivy tony tam moc nesedej..a celkove sem spis brnkal do pomaleho blues.. snad prijde rychlost casem sama. Jinak ten track je uzasnej.

Muj pocin zde http://www.bar-kruh.cz/pupack/rock_jam_pupack_final.mp3
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Covece, neslysel sem tam jedinej ladici bend. Chvilema je to fakt hodne spatny na tom jeste pracuj. A ten zvuk je jakejsi ... ted uz to aspon neni predelayovany. Takze v klidu. Ty bendy a celkove si dej pozor na naladenost kytary.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jimator píše:Covece, neslysel sem tam jedinej ladici bend. Chvilema je to fakt hodne spatny na tom jeste pracuj. A ten zvuk je jakejsi ... ted uz to aspon neni predelayovany. Takze v klidu. Ty bendy a celkove si dej pozor na naladenost kytary.
ok diky za koment, budu makat na bendech jako cert :)) casem se to snad vyvrbí, clovek musi hrat, hrat a hrat.....jinak zvuk neres.. nahravam to mikrofonem genius takovym tim stolnim tenkym bilym na mluveni v cene 69 kc jinou moznost zatim nemam :))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pupack na to jak dlouho hraješ to je masakr !!!
Jak se učíš? samouk nebo někam chodíš? :)
Naposledy upravil(a) vikicek dne 19.04.2008 12:38, celkem upraveno 2 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:pupack na to jak dlouho hraješ to masakr !!!
Jak se učíš? samouk nebo někam chodíš? :)
Noo spousty nepresnosti, falesny bendy, mala rychlost. Napady na melodie bych mel, jeste je umet zrealizovat :)
Jinak mam 2 knizky.. Rockova Kytara I. a II. a ucim se sam. Sem Ustecak, chtel jsem chodit primo ke Steflovi, ale uz ma plno... :( Ucitel by byl dobrej. Pak mam jeste znameho v Praze, ale dojizdeni je pakarna kvuli hodine tydne no... Ale myslim ze se da dost naucit i sam. Hlavne ja to mam jen a pouze jako KONICKA nikde nehraju, a asi ani hrat nebudu :) Jen me to bavi, miluju muziku.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Aha...a můžu se ještě zeptat jak jsi na tohle nastavil kombo? Ten zvuk se mi líbí :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

vikicek píše:Aha...a můžu se ještě zeptat jak jsi na tohle nastavil kombo? Ten zvuk se mi líbí :)
jasan ty mas vlastne taky voxika.
dal sem UK MODERN, GAIN naplno. MASTER kolem 2- 3 hodin aby sel zvuk pres lampu, trochu delay . No a vejsky stredy basy si doladis podle sluchu - kytary. nazivo z repraku to zni zkoro jak satriani ale pres ten mikrak je to bida :)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dík :wink:

P.S. Hele ale myslim že u toho našeho voxe je ta lampa stejně až na konci, takže nezáleží na tom jak máš master ne? Já kdybych dal master na 2-3 hodiny tak mi to urve uši a okna, protože si ty programy nastavuju s kolečkem volume na plno :) .. a pak mam poťák master na míň
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“