Prosim Vás zkušené o radu (kombo)
Pravidla fóra
Osobně bych tomu moc nevěřil. Trochu mě děsí jenom ten název repráku AXL alpha designed.
. Tych měl trochu obavu, že to bude rovnocený s behringerama. Přece jenom za 6tis prostě nemůžebej bejt 100W moc kvalitních. Ale samozdřejmě jsem na to nehrál. Takže třeba kecám 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ten axl mě taky oslovil..Jen už proto že má 30kg.
Já mám stary 20KG kombo (drží už tak 17 let
) a dělá solidní rambajs
+má "15-ku"reprák takže může být dobrý...
Já mám stary 20KG kombo (drží už tak 17 let
+má "15-ku"reprák takže může být dobrý...
BASS: CORT - ACTION To co bylo ... Jolana Superstar bass
KOMBO: LANEY - RB3
92% teenagerů poslouchá všechno+hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
92% teenagerů poslouchá všechno+hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Já s tim sice pořád operuju , že má nákou váhu a že by mělo za něco stát, ale je možný , že to prostě bude s****a-určitě bych ho neobjednal pokud bych ho nezkusil. Resp. myslim , že tady na kytarách cz je možnost to do tří dnů vrátit bez udání důvodů , ael myslim , že se ti vyplatí investovat pár korun a času a dojet si do děknaský vinice to vyzkoušet
díík
HOdně mě zaujala značka AXL,
Má slušné věci asi si od nich koupím to kombo a možná i basku...
Děkuji všem lidem kteří tady psali své názory,hlasovaly atd..

Má slušné věci asi si od nich koupím to kombo a možná i basku...
Děkuji všem lidem kteří tady psali své názory,hlasovaly atd..
-
montaznipena
- Kontaktovat uživatele:
tak ja osobně mam laney RB3 a jak někdo píše že 60W do zkušebny je málo tak bud jsem divnej a nebo když vedle bicích hraju na 50-55% a celkem obstojně se slyšim i když kus odemě řve lampa 100W na nějakejch 40%
amaterská kapela...92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Taky to bylo promě divné když má náš kytarista kombo,Laney 60W má ho na 55% a slyšíme se nádherně...si myslím že to 60W to bohatě stačí,ale pokud chceme mít krásny zvuk tak si kupme něco 150W dej me ho na 30% a je krásný zvuk...montaznipena píše:tak ja osobně mam laney RB3 a jak někdo píše že 60W do zkušebny je málo tak bud jsem divnej a nebo když vedle bicích hraju na 50-55% a celkem obstojně se slyšim i když kus odemě řve lampa 100W na nějakejch 40%