Takže mám vzít 47uF kondík a dát jednu nožičku na přívodní a druhou na odvodní špagát a paralerně k němu tak samo další menší 10n? tedy: http://www.box.net/files#/files/0/f/0/1/f_456253544 ?yeeshkul píše:No, to se dela z nekolika duvodu, z nichz ten pro tebe nejdulezitejsi je: kdyz das kondik pres packy DC zasuvky tak ti funguje jako filtr zvlneni (je proti zemi). Naper ho tam a uvidis (jednu nohu na zem a druhou nohu na tu packu, kde je privod DC napeti do efektu). Paralelne k nemu, pekne noha na nohu - zadny zaviky - dej jeste neco jako 10n keramickej. Maly kondiky pracujou lip s vyssima frekvencema.
Hvízdání při připojení více efektů
Pravidla fóra
Re: Hvízdání při připojení více efektů
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
myslim, že přesně tak je to myšleno... jen pozor na polaritu u toho 47uF, přepólování elektrolytu by tě mohlo vyděsit 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- yeeshkul
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Ten elektrolyt min 150uF, ale spis bych zkusil tech 470uF. Ten keramickej nekde mezi 10n a 100n. Ne na spagaty, ale primo na packy na ty DC zasuvce. Prvne zkus ten elyt samotnej, kdyz to nepomuze, pridej ten keramickej a kdyz ani to nepomuze tak pockame az to vyzkousis s tema bateriema. Ve zkutecnosti bys to ale mel prvne vyzkouset s tema bateriema, protoze jestli tam ta oscilace bude i tak, nema cenu nic nikam pajet.
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
Tak při připojení baterky je klid ... ale baterka je pro mě nepraktická... najde se něaké řešení?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zkus jiný zdroj... kdyžtak to nebudeš moctmít napájené jedním...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
Mr.Freeman
chci se zeptat mam stejný problém... akorat mam jen jeden pedál zapojený... zkoušel jsem tady co zde bylo řečeno a usoudil jsem ,že chyba je ve zdroji nebo jejich přípojkách.
Proč Přípojkách?
protože když s pedálem manipuluju různě naklánim tak pískavý zvuk kolísá... => ale vrací se do stejné frekvence...
=> jen se chci zeptat jestli máte už nějaké nové poznatky... popřípadě se chci zeptat jak to dopadlo po výměně zdroje.. jestli ho nebudu muset také reklamovat:o)
teda pokud to uznají...
děkuji za rychlou odp.
Proč Přípojkách?
protože když s pedálem manipuluju různě naklánim tak pískavý zvuk kolísá... => ale vrací se do stejné frekvence...
=> jen se chci zeptat jestli máte už nějaké nové poznatky... popřípadě se chci zeptat jak to dopadlo po výměně zdroje.. jestli ho nebudu muset také reklamovat:o)
děkuji za rychlou odp.
Sero venientibus ossa / pozdní hosti jedí kosti
Zdravíčko.. takže jak to dopadlo u mě: Problém byl v mém kvákadle => při zapojení na samostatný zdroj už vše funguje jak má...Mr.Freeman píše:chci se zeptat mam stejný problém... akorat mam jen jeden pedál zapojený... zkoušel jsem tady co zde bylo řečeno a usoudil jsem ,že chyba je ve zdroji nebo jejich přípojkách.
Proč Přípojkách?
=> jen se chci zeptat jestli máte už nějaké nové poznatky... popřípadě se chci zeptat jak to dopadlo po výměně zdroje.. jestli ho nebudu muset také reklamovat:o)teda pokud to uznají...
děkuji za rychlou odp.
-
Mr.Freeman
aha problém je ten že já mam pedál Boss mt-2 a mam jen jeden pedál... => má samostatný zdroj a problém s hvízdáním přetrvává.
Nejsem tady na to expert, ale první na co se tě budou ptát je co to je za adaptér, jeslti je stabilizovaný, kolik dá proudu, spínaný nebo transformátorový ...Mr.Freeman píše:aha problém je ten že já mam pedál Boss mt-2 a mam jen jeden pedál... => má samostatný zdroj a problém s hvízdáním přetrvává.
-
Mr.Freeman
Stabilizovaný.