Kombo nebo box+hlava?

Baskytarová aparatura ...
garde

Příspěvek od garde »

Sami píše:i když jsem kytarista tak sem napíšu. Já nemám ani jednu kombinaci, mám kombo+box :lol: Já jsem spokojen se svým kombem do té doby než jsem so zahrál na hlavu+box no a musel jsem si prostě tu bednu k tomu dokoupit :oops: :lol: No a náš basák má kombo, ale bude si kupovat taky box :lol:
.....tiež preferujem tu uvedenú kombináciu.....skratka ak malý stage, alebo pub, club, tak bohate stačí kombo a keď stredný alebo väčší stage tak kombo + box.....ale sranda že doteraz mám len kombo, no ale tak do mesiaca max do dvoch dúfam, že si ten box ku kombu zadovážim.....
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Když má člověk dobrý záda a nebo černochy tak kombinace hlava + box není špatná věc.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

To já to u sebe vidím na dvě možnosti
1)k lanýžovi dokoupím box 2*10" a časem vyměním za hlavu a přidám 1*15"
2)časem nějaké kombo s lampou v předzesilovači 2*10" + box 1*15"...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
fieldy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fieldy »

hlava a box...lepší kombinace není...nemusím se tahat s těžkým kombem...hlava není moc těžká a na každé akci kde sme hráli byl vždy basový box a když dopředu vím že nebude,tak si vezmu svůj :) ...jezdíme velkým autem tak místo není problém,protože mám přece jen větší box:)
Dr.Stein

Příspěvek od Dr.Stein »

Konečně jsem si splnil svůj sen... Box a Hlava..... neříkam, že moje soustava aparátu je No. ale jsem vděčný za to co mám... jinak i to co mám nelze srovnat s nejakým kombem.... :)
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
Baloun

Příspěvek od Baloun »

Na hraní ve zkušebně a na podiu jednoznačně hlava+box rozumnejch rozměrů a na doma,na cvičení kombíčko,po klubech taky stačí kombo,naklápěcí 100w.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“