Kytara za opravdu málo peněz

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Paris
Rádce

Re: Kytara za opravdu málo peněz

Příspěvek od Paris »

mozna se davaji. ale nechapu proc. konstrukcne to byla spanelka .. deska byla dost vytazena a kobylku uz to zpulky urvalo...
uhmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uhmi »

BaFFeST píše:No ja mam dva dotazy. Kdyz se daj kovove struny na spanelku, neohne se ji nahodou krt a je v podstate bezcenna. a ten druhej: No chtel bych investovat do elektroakustiky tak do osmi tisic ale jesi bude nejaka super jsem schopnej si vydelat a pockat tech par mesicu na lepsi kousek. Uvazoval jsem jstli ma cenu zkouset napr. ovation guitar nebo klasickou. (tu ovation uvadim jen proto ze ji ma kamos a slysel sem jak hraje, a je celkem aji pekna avsak ma to cenu kdyz to jsou copy a nema dvacet tisic na opravdu ovation kytaru od firmy Ovation. No mozna tech dotazu bylo vic :). velice dekuji za odpovede
v týhle cenový relaci zkus kytary LAG (hrál jsem jen na jednu, ale fakt luxus!!)
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Paris píše:mozna se davaji. ale nechapu proc. konstrukcne to byla spanelka .. deska byla dost vytazena a kobylku uz to zpulky urvalo...
Urvalo? Vždyť na těhle kytarách byla upěvněná jako na (tuším) lubovkách zespoda, takže na desku to vůbec vliv nemá.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

On myslí to, co se skutečně prodávalo jako "Kytara trampská", což byl jiný typ než ty příčně žebrované potvory s volnou kobylkou a hrazdovým struníkem.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

jakub.kubaaa píše:Urvalo? Vždyť na těhle kytarách byla upěvněná jako na (tuším) lubovkách zespoda, takže na desku to vůbec vliv nemá.
to mozna ano, ale ja ted nevim o jakych kytarach mluvis. ja jen rikam, jakou sem videl ja.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“