Výrobní řady bicích

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Výrobní řady bicích

Příspěvek od Monikad »

Basspetr píše:Děkuji Vám za odpovědi. ........ Budu Vám vděčný za každou pomoc při mém návratu mezi Vás.
Tak mě napadá, že se podívám po nějaké soupravě z druhé ruky i s plechy (budeli-mi vyhovovat) a časem jak si budu tvořit názor a přehled pomalu vyměňovat jednotlivé plechy až ke spokojenosti. Vím, to je nekonečný proces.

Samozřejmě, věkem si nejsme tak vzdáleni, jen já na tu basu neumím ani Ň:))
Jinak hodně zdaru a ten naznačený postup s tím nákupem a postupnou směnou za lepší kousky...jo je vidět zkušenost muzikanta :wink: naprosto bych poradila ten samý způsob!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Freedy.x píše:......poradit a bez zbytečných řeči, moji povahu to stejně nezmění tak je to bezvýznamné. Stačí kdyz to máš v hlavě pro sebe;) ........hádky, které mě třeba dost mrzí, protože tebe mám ještě ze všech rádců nejradší :D
Dobrá...ale jen proto, že mě máš nejraději :wink: :)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Freedy.x píše:Ale co když nechci dát na radu ostatních a chci ty bicí slyšet sám ?
Tak si je jdi vyzkoušet a neptej se na fóru...
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

jakub.kubaaa píše:..........Tak si je jdi vyzkoušet a neptej se na fóru...
PŘESNĚ TAK!!! Zvuk je nejlépe slyšet a ne si o něm číst!! Tohle tady říkám stále dokola 8)
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“