samovolné vypadávání zkresleného kanálu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Alternátor

Re: samovolné vypadávání zkresleného kanálu

Příspěvek od Alternátor »

Pokud se něco neporouchá, tak nebudu mít důvod nic řešit. A dost bych se divil, že by k tomu došlo. Jinak nevím, co proti mě máš. Docela bych ocenil, kdyby sis ty svý narážky nechal pro sebe.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Nic proti tobě nemám jenom sleduju že řešíš věci hurá stylem. Já kdyš vidim servisáka se sprejem v ruce tak balim věci zamykam peněženku a du jinam.
Alternátor

Jenže faktem je, že ve střevech nic znatelnýho nebylo. Ten člověk staví i svoje vlastní aparáty a musím říct, že na hodně slušný úrovni. Asi ví, co říká. Navíc tohle je první věc, která doopravdy pomohla. Jinak hele, řekli jsme si svý, já proti tobě taky nic nemám, ale už bysme tý vzájemný nevraživosti mohli nechat, co říkáš?

Edit: Jo a jinak, toho člověka to stálo celkově tři hodiny času a nevzal si ani korunu, takže tady rozhodně nešlo o nějakou vyčůranost :wink:
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

jaka nevrazivost? on jen rekl, co rekl (a urcite se neda vyloucit, ze ma pravdu. dokonce me napadlo uplne to samy, kdyz sem cetl, co si psal (a dokonce uplnou nahodou mi na kombu taky vypadava zkreslenej kanal)). ze by to melo charakter nejakeho osobniho utoku .... to se mi teda nezdalo.
Alternátor

No nevím, pokud vycházím z celý tý diskuze, tak mi minimálně to s tou další poruchou jako rejpnutí přišlo. Prostě už bych s v tom nerad babral. Jak jsem už řek, ve stavbě aparátu se nevyznám, ale opravdu nemám důvod řešit problémy, který nejsou. Jde mi jen o to, aby to hrálo, jak má. Zdá se, že už se to konečně podařilo.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“