KrásaJimator píše:Pridam take teda, vlastni skladby. Komu nevoni podivne nasladlej folk, tak at radsi neposloucha, jsou to nahravky pres tri roky stare
http://folktime.cz/mp3.asp?design=ano&akce=pisen&id=313
http://folktime.cz/mp3.asp?design=ano&akce=pisen&id=310
Doplnim jen, ze je nahrano ve studiu, vsechny kytary, ktere tam slysite, jsou hrany mnou, stejne tak zpev a vokaly.
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Ibanez PF60SECE
tady je neco ode me... nejradsi si takhle pohravam akordovky na akustiku
neco pro priznivce radiohead.. jen abych jim ty radiohead timhle neznechutil
nahrano samozrejme doma pres mikrak...
http://www.edisk.cz/stahni/91471/No-Sur ... .58MB.html
Příznivce Radiohead už po vydání Kid A neznechutí nic.qwer píše:tady je neco ode me... nejradsi si takhle pohravam akordovky na akustikuneco pro priznivce radiohead.. jen abych jim ty radiohead timhle neznechutil
![]()
Hezké, akorát se mi to zdálo nějak "málo utahané" (že by trichu rychlejší než originál?)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
jj trochu rychlejsi... ono je to bez bicich v puvodnim rytmu fakt dost utahameimpact píše:Příznivce Radiohead už po vydání Kid A neznechutí nic.qwer píše:tady je neco ode me... nejradsi si takhle pohravam akordovky na akustikuneco pro priznivce radiohead.. jen abych jim ty radiohead timhle neznechutil
![]()
Hezké, akorát se mi to zdálo nějak "málo utahané" (že by trichu rychlejší než originál?)
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Eh prekvapeni, tak to me potesilo, jak uz bylo napsano, ve studiu se toho da zamaskovat opravdu jen malo, vetsinou sou to veci typu odzvuky, komprese. Hlas se doladuje vetsinou spis pro sychr, jinak se s tim moc neudela. Nehlede na to, ze obe skladby sou nahrane najednou, protoze realne tam proste strih ani udelat nesel, taky to podle toho vypadalo
Jinak teda ale diky vsem z prijemnej ohlas 
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
http://www.edisk.cz/stahni/99909/Eddie_ ... .27MB.html
Eruption - Van halen
Lidi trochu rocku neznáte ?
Eruption - Van halen
Lidi trochu rocku neznáte ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
Kámo to mi neříkej ani ve srandě, že hraješ 10 měsíců. Tos musel pilovat furt dokola jen tyhle dvě písničky ne?Prince píše:Mno a já rovnou začnu![]()
Mix tří písniček
Kdo pozná všechny tři, má u mě kokino.
Hraju od prosince minulého roku, což je asi 10 měsíců. Jsem samouk.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Qwere smekám... Opravdu nádhera. Máš perfektní hlas a kytara bez chyby. Gratuluju...qwer píše:tady je neco ode me... nejradsi si takhle pohravam akordovky na akustikuneco pro priznivce radiohead.. jen abych jim ty radiohead timhle neznechutil
![]()
Do prd*le vy tady všichni máte takový dar, nadání a já nevím co ještě, mám sto chutí s tím střelit, jsem oproti Vám úplný loser. A ty hlasové možnosti to prostě nechápu. Já to se*u ..........

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím(ne jako že seš loser),ale že su na tom stejně já tady hraju už něco přes rok a takhle to teda nedávám. . .nevím v čem je chybaMENHYR píše:Do prd*le vy tady všichni máte takový dar, nadání a já nevím co ještě, mám sto chutí s tím střelit, jsem oproti Vám úplný loser. A ty hlasové možnosti to prostě nechápu. Já to se*u ..........![]()
![]()
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Chlapi klíd, talent má udajně jen nějakých 15% vliv na vaší muziku, zbytek je vydřenej. Není to žádná magie, prostě chut a cvičení dělá divy. Kurt Cobain ze začátku neuměl zpívat, Hendrix hrál celý dny, Page měl udělanou konzervatoř.. Nic není zadarmo chlapi, kytara vám nic neusnadní a proto je tak krásná. Nebo by jste chtěli snad po roce hned všechno umět? To by pak kytarista mohl bejt každej. To by bylo vo ničem, no ní?
Nuker1993: blahopřeju, hraju dvakrát dýl jak ty a nezahrál bych to (protože jsem to nikdy nezkoušel
) , předpokládám, že to máš z tabů, jak dlouho a jak často jsi to piloval?
Nuker1993: blahopřeju, hraju dvakrát dýl jak ty a nezahrál bych to (protože jsem to nikdy nezkoušel
Neděláš špatně nejspíš nic. Většina věcí, co nám tady klucy zahráli jsou covery a já říkám : naučit se dá všechno. Kldině to zkus :vyhlídni si nějakou písničku, sežeň si taby a piluj to, pěkně pomaličku zezačátku a za půl roku to mášMetallistic píše:Souhlasím(ne jako že seš loser),ale že su na tom stejně já tady hraju už něco přes rok a takhle to teda nedávám. . .nevím v čem je chybaMENHYR píše:Do prd*le vy tady všichni máte takový dar, nadání a já nevím co ještě, mám sto chutí s tím střelit, jsem oproti Vám úplný loser. A ty hlasové možnosti to prostě nechápu. Já to se*u ..........![]()
![]()
Já tohodle systému nejsem moc velký příznivce, snažím se hrát svoji muziku, myslím, že taby jsou svým pohodlím docela nebezpečný (dobrý, umíš jednu písničku, ale ani pořádně nevíš jak, protože to máš zapamatovaný mechanicky). Když už, tak odposlouchat něco, aspon to zkusit než si seženeš taby
No já právě nechci aby na kytaru uměl každý debil s prominutím, ael poslední dobou mi připadá že na kytaru umí už skoro každý co na to sáhl. Já se přiznám , moc často necvičím tak jednou týdně a hraju od ledna tak že nečekám zázraky ale na druhou stranu se ze sebe snažím dostat maximu a to si zatím myslím že není a to je to co mě štve. Já původně začal hrát proto že se mi to vždycky líbil a protože jsem chtěl umět hrát na nějaký nástroj a tak nějak mě to fest chytlo to všechno kolem, ale někdy mě štve že nepostupuju tak rychle jako na začátku v tom zlepšování seRJ píše:Chlapi klíd, talent má udajně jen nějakých 15% vliv na vaší muziku, zbytek je vydřenej. Není to žádná magie, prostě chut a cvičení dělá divy. Kurt Cobain ze začátku neuměl zpívat, Hendrix hrál celý dny, Page měl udělanou konzervatoř.. Nic není zadarmo chlapi, kytara vám nic neusnadní a proto je tak krásná. Nebo by jste chtěli snad po roce hned všechno umět? To by pak kytarista mohl bejt každej. To by bylo vo ničem, no ní?![]()
Nuker1993: blahopřeju, hraju dvakrát dýl jak ty a nezahrál bych to (protože jsem to nikdy nezkoušel) , předpokládám, že to máš z tabů, jak dlouho a jak často jsi to piloval?
Poslouchal jsem origo a jako nezávislý nezaujatý posluchač můžu říct že se mi to líbí víc než origo. Ale je to můj subjekt názor.RJ píše:Ja a ještě jedna zpráva :
Qver : dobrá práce chlape, má to jiskru
Oj těšte se na můj cover: Jimi Hendrix - Woodstock Improvisation
Mám novej snímač, tak jen co se mi zas přestanou rozlaďovat struny po natažení tak to sem hodim.
Jinak co zahrál nuker je fakt nářez, hraju 3 a půl roku a můžu říct že ten taping sem nepobral a znělo to fakt podobně i co se týče efektu.
Zajímavý, to seš asi docela Van Halenův fanoušek co nukere?
Jinak ty ostatní nahrávky si poslechnu až mi zas prvního zrychlej net, teď bych to stahoval do zejtra... 
Mám novej snímač, tak jen co se mi zas přestanou rozlaďovat struny po natažení tak to sem hodim.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
no zas tak to neprehanejte, je to docela nuda ten songMENHYR píše:Poslouchal jsem origo a jako nezávislý nezaujatý posluchač můžu říct že se mi to líbí víc než origo. Ale je to můj subjekt názor.RJ píše:Ja a ještě jedna zpráva :
Qver : dobrá práce chlape, má to jiskru