Já vím, dají se vybrat, ale je to o tom vybírání a co mám tak postřehy tak u Cortek vybírat nemusím...má to konstantní kvalitu. Jinak tahleta kytárka je docela drahá já beru strop tak 3800 Kč, na to mé šmidlání se fakt víc nevyplatí, takže ta Z40 mi přijde asi nejdražší možná. Co se týče tremola tak bych ho raději nechtěl je to vždycky problém s držením ladění, ale zase není to hlavní kritérium...tremolo ano/ne. Spíš beru kytaru tak komplexně, dřevo, snímače...Eclipse píše:ten Dean si myslim by byla dobra kytarka, sice je z hodne neznameho dreva, ale podle ukazek na youtube je ten zvuk slusnej, uz jsem ji mel skoro objednanou, pak mi ale pan Houdek nabidl vyssi radu za 5000, no nekup toa co treba Cort M200 ? http://www.musiccenter.cz/Cort-M200-BK-M-serie:28295 je hodne chvalenej, ma mahagonovy telo (lepsi nez agathis u Z40) a pevnou kobylku (nevim jestli vyuzijes tremolo u G210, jestli ne tak to nema cenu kupovat, zbytecny problemy navic...) btw proc nechces bach nebo fokus? vzdyt se tam daj vybrat skvely kytary!
Cort G210 máte nějaké zkušenosti?
Pravidla fóra
- Mika.Rybanenn
- Mika.Rybanenn
No jo, ono nejde o peníze jako spíš o to, že na to moje šmrdlání se nevyplatí extra investovat navíc, tak beru něco 3500+/- Kč. Absolutní strop tak 4k, víc podle mě zatím nemá cenu do toho dávat. Volal jsem na musiccenter a tam mě jeden chlapík trošku přesvědčoval do té Z40 tak uvažuju, zajímaly by mě nějaké dojmy, je to novinka tak zda se najde někdo kdo na to hrál. Má výhodu pevné kobylky, nevýhodu(relativní) tím, že má jen 2 snímače tj. jen 3 možné polohy a tím i menší zvukovou rozmanitost. Ale to je zase relativní.Eclipse píše:nerikej ze bys jeste nesehnal 400 Kc na M200, to by pro tebe byla asi nejlepsi volba...