Boss MT-2
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Všichni nadávají na tu serii MG ale ta hlava je fakt mazec!!!!Pokdu sorvnáváš 30W s 10W tak jdi někam!
http://bandzone.cz/recidiva tady má kytarista marshall MG!!!!
Dark Axel: sloučené příspěvky
http://bandzone.cz/recidiva tady má kytarista marshall MG!!!!
Dark Axel: sloučené příspěvky
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Přegainovanej humus.Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Spíš nic pro lidi hledající trochu kvalitní zvuk. Je to hluk, ne zvuk...hardcore guitarist píše:otázka vkusu....nic pro slabší nátury....afektband píše:Přegainovanej humus.Dark Axel píše:nevím jak ostatním, lae mi se ten sound vůbec nelíbil
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady se to rozcházíl...já nebudu, ani nehraju, s basama na max, výškama na třičtvrtě a se středama něco za půlku a to poseldní na max....bleeeeeeeeeee....hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
sry to poslední není gain ale zvýraznění středů...gain tak napůlku to už záleží na něm.....já bych zas nehrál tak jak ty(Fůůůůůůůůůůůůůůůůůj)jinak já mám na MT-2pro tvoji zajímavost-level půlka,gain půlka,basy a středy60%,středy a zvýraznění středů 40% ....tohle mi poradil kytarista z Deaf99 nevím jestli je znáš....Joey píše:Tak tady se to rozcházíl...já nebudu, ani nehraju, s basama na max, výškama na třičtvrtě a se středama něco za půlku a to poseldní na max....bleeeeeeeeeee....hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max.....
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nezám a vůbecse mi to nelíbí, je k**** to řešit ale jak z vašich příspěvků vyplynulo...Marshall MG je na metal superhardcore guitarist píše:sry to poslední není gain ale zvýraznění středů...gain tak napůlku to už záleží na něm.....já bych zas nehrál tak jak ty(Fůůůůůůůůůůůůůůůůůj)jinak já mám na MT-2pro tvoji zajímavost-level půlka,gain půlka,basy a středy60%,středy a zvýraznění středů 40% ....tohle mi poradil kytarista z Deaf99 nevím jestli je znáš....Joey píše:Tak tady se to rozcházíl...já nebudu, ani nehraju, s basama na max, výškama na třičtvrtě a se středama něco za půlku a to poseldní na max....bleeeeeeeeeee....hardcore guitarist píše:Tu ukázku sem sem hodil aby ste si poslechli jak to hraje...jinak k témátu zkus level na půlku basy na max výšky třičtvrtiny středy něco za půku a to poseldní na max.....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009