Lepítek? Můžeš to nějak líp popsat?Little.Sick.Fish píše:Přesně, ten spodek (na patě) je zvláštní. Doufám, že to oba myslíme stejně.Cybermuff píše:Já měl GD Elite Wah, tedy s TB a dvojitou optikou. Ta dvojitá optika je super, komu kvákalo optický kvákadlo s jednoduchou optikou na rozpálený letní stage míň ví, o čem mluvím. V některých polohách se mi průběh líbil, ale nelíbil se mi na spodku, takže jsem nakonec ho dal pryč a dál používám Voxy a Cry Baby jednoduchý starý systémy - dva tranzistory a jedna cívka jsou pro mne to pravý ořechový na kvákání.
Jinak strašně moc žralo baterky. Na kvákadlo neuvěřitelně. To bude asi daň za spotřebu relé pro TB a Ledky na optiku...
To optický snímání je ale opravdu fajn. Pomocí malejch lepítek jsem si tu dráhu kváknutí ještě víc vyhladil a teď kváká už naprosto plynule.
Kvákadla George Dennis
Pravidla fóra
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
No, tak nějak jsem to měl zapojený a zkoušel jsem, co to bude dělat, když k tý světelný cloně přidám na nějakou stranu ještě nějakou překážku. Prostě jsem ještě částečně zakryl jednu diodu tak, aby to nabíralo to kváknutí pomaleji.Kamahl píše:Lepítek? Můžeš to nějak líp popsat?Little.Sick.Fish píše: Přesně, ten spodek (na patě) je zvláštní. Doufám, že to oba myslíme stejně.
To optický snímání je ale opravdu fajn. Pomocí malejch lepítek jsem si tu dráhu kváknutí ještě víc vyhladil a teď kváká už naprosto plynule.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Jo, myslim, ze oba vime, ktery misto pod patou je achillovou patou Elite wah. I pres krouceni internimi trimry ten charakter zmenit nejde, ten je danej koncepci. Proste ja jsem ze svyho 40 let staryho Voxe/Toma Jenningse v krabici od Morleye stale nadsen. Predelavka na optiku mu neuskodila a novy kvakadla tyhle stary nesesadily z trunu (alespon u mne).Little.Sick.Fish píše: Přesně, ten spodek (na patě) je zvláštní. Doufám, že to oba myslíme stejně.
Jinak ja si EliteWah poridil na zkousku pod vlivem Roine Stolta ze svedskych Flower Kings. Ano, ten jeho typickej prubeh to ma, ve strednich polohach to v jednom miste ma vybornou barvu a prubeh, ale... takze mi z kvakadel doma zustalo to, ktery jsem si upravil z Voxe a Morleyho a pak starej Boss FW-3, coz je vlastne taky neco na stejnym principu Vox/CryBaby, ale ma to FET prepinani a vytazenej prubeh na regulaci filtru (to se dava jako mod do CB taky)