Až na tu svatbu to máme taky tak.Prskyn píše: 26.08.2026 19:18 To Touareg.. zalezi i na jinych aspektech. Mame uz 24 let pravidlo rovnostarstvi... jiny vyraz me nenapadl. Take dva potomky na VS... take opravujeme nemovitost. Cili je to o momentalnich prioritach. A nemame dluhy a chceme, aby to tak zustalo. V zivotnim budgetu jsme zkratka nenasli 151k volnych prostredku. Navic nas nedavno "postihla" svatba. Rekl bych, ze to jsou racionalni duvody.
Furch vaše poznatky a názory
Pravidla fóra
Re: Furch vaše poznatky a názory
vím že se mi to mluví (potomka na VŠ mám jenom jednoho 
ale tohle + nemovitost je opravdu pragmaticky dulezitejsi nez třetí, osmá nebo třicátá kytara do sbírky
ale tohle + nemovitost je opravdu pragmaticky dulezitejsi nez třetí, osmá nebo třicátá kytara do sbírky
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Jasně, pokud je pointa v tom, že společné peníze může být rozumnější dát na děti, hypotéku, společný zážitky a další věci, tak s tím vůbec nepolemizuju. To je samozřejmě na každém páru a taky to mám stejně. Na kytaru se mi musí povést našetřit samotnému někde navíc aniž by to jakkoliv ovlivnilo společný budget.
Šlo mi čistě o tu část, kdy se tu někdy zmiňuje „konzultoval jsem to s manželkou a neprošlo to“. To zní jako že všechny tyhle předchozí podmínky jsou splněny (protože jinak by mě ani nepadalo o tom přemýšlet) a stejně mám smůlu.
Nicméně pojďme dál.
Jinak když jsme u těch slev, tohle by taky stálo za zkoušku.
Šlo mi čistě o tu část, kdy se tu někdy zmiňuje „konzultoval jsem to s manželkou a neprošlo to“. To zní jako že všechny tyhle předchozí podmínky jsou splněny (protože jinak by mě ani nepadalo o tom přemýšlet) a stejně mám smůlu.
Jinak když jsme u těch slev, tohle by taky stálo za zkoušku.
'19 Furch Blue OM-CM
'25 Furch Yellow Deluxe Gc-SR
'25 Furch Yellow Deluxe Gc-SR
jak se dívám na ty spektraslevy, tak jsou opravdu masivní
to už by spousta lidí překousla i ty "hnusné barvy"
to už by spousta lidí překousla i ty "hnusné barvy"
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams