Salvation Mods

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Salvation Mods

Příspěvek od hyenik »

sice se porad divi ale uz skoro sezral...
a jako tresnicka na dorte je to Cort s HB na rozdil od originalniho Gibsona s P90 (zrejme)

tahle posledni prestrelka uz mi to vsechno dokonale vysvetlila, ...tyhlety forove hrdiny totiz nezajima nic jineho nez beztrestne tlachani o nedostiznych originalech. Kdyz muzou resit neteoretické fakty a konkretni prakticke ukazky, kterou si kazdy muze pustit a posoudit, tak nebyly zadne reakce.... misto toho k threadu teoretizovani o gibsonoch, pribyly thready Kto ma akeho Gibsona (Fendera), a kdyz se vyvesi fotka Jurčovy kopie Blackmachine, tak zacne resit ze ty jeho lespauly nejsou košér. Je mi z toho smutno, že všechny fora postupne končí v takovémhle zbytečném a nesmyslném hnoji.
Ale nekoho prostě to "tančení o architektuře" strasne bavi
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

jakmile tu pohádku o nedostižném zvuku hajvotu jedenkrát vyvrátíš, tak už to ztratí ten punc jedinečnosti a nemá smysl o tom dál debatovat. To samé aj u těch např. Gibsonů, kdy dobře stavěná kopie může hrát líp než kdejaký custom, ale vysvětli to někomu, kdo dal 3.000E za toho Gibsona.
Ty blackmachine mě tam nějak utekly, ale tipuju, že se to týkalo těch kousků od Endless...
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

od urcite hranice je to ztrata času.
Za mě už hovoří jenom mé kolty (sorry, ukázky)

PS: blackmachine probehl ve vyrobcovia gitar/hrame sa, vlastna vyroba, kdy jsem si dovolil uvazovat nad duvody proc mistni kytarari obvykle nedelaji nastroje na svetove urovni. Bratia mi to zase dokonale vysvetlili (jsem hloupy de*bil a gibson je nejlepsi, k typicke dokonalosti uz jenom chybelo ze si lecim svoje mindraky :)
breakmark
Bandzone: http://www.bandzone.cz/thecolorblinds
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breakmark »

Není toto nahodou diskuze o modulech a upravach SM? :D whatever, Nevíte KDE SE DNES DÁ SEHNAT EGNATER M4??
Marek z The Colorblinds
Gibson Les Paul, ESP custom, Laney TT50H, Orange PPC212, Laney TT50H, Orange PPC212, Dunlop Crybaby, Electro harmonix memory boy, Marshall Rg-1, Boss Tu-3, trsátka sharp 0,88mm, struny JOHN PIERCE
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ted uz me napada jen ebay.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

zrovna dneska u mě byl jeden známý a ten si M4 právě pořizuje, ale jestli z nějakých zásob, to nevím...
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

breakmark píše:Není toto nahodou diskuze o modulech a upravach SM? :D whatever, Nevíte KDE SE DNES DÁ SEHNAT EGNATER M4??
a o cem diskutujem? v sirsich souvislostech....
HW dnes uz jenom bazar. M4 zrejme bude vyrazne drazsi nez RM4.
The Edge

Příspěvek od The Edge »

Na ebay jsou v současnosti hned dva preampy Egnater M4 k zakoupení. Jeden s moduly a druhý bez. Akorát je potřeba poprosit prodávající, aby to poslali do Evropy i přes to, že tam mají napsáno, že neposílají mimo Ameriku.
Je to vždy o domluvě. :-)
Fender Stratocaster, Fender Telecaster, Gibson Les Paul Std, Gibson ES-335, PRS Custom24, VOX AC30CC1, Randall RM22H, Hughes Kettner Tubemeister 112, Boss GT-10, Maxon TOD-9, Boss TU-3
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

pres napr. shipito to vyjde jeste levneji a o prosit je neni treba.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

breakmark
Bandzone: http://www.bandzone.cz/thecolorblinds
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breakmark »

Dobry, uz jsme s Tonym nasli jeden v holandsku :) RM4 teda, ale ono to je jedno:)
Marek z The Colorblinds
Gibson Les Paul, ESP custom, Laney TT50H, Orange PPC212, Laney TT50H, Orange PPC212, Dunlop Crybaby, Electro harmonix memory boy, Marshall Rg-1, Boss Tu-3, trsátka sharp 0,88mm, struny JOHN PIERCE
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Protoze Tony dela i modifikace lampovych aparatu,tady je ukazka lehce upravenyho Dual Recta...Je to push/pull "Tight mod" ktery je standartne zucastnen na SM Dread Plate modulu...Funkce po sepnuti oreze to blato a bordel ktery recto produkuje pri urovni gainu za polovinou...Zvuk se krasne procisti a gain pot se da vykroutit uplne na max a porad je to konkretni a srozumitelny...3 casti...cast 1 a 3=mod...cast 2=stock...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

wolfovo ukazka uz koluje po forech s pozitivnimi ohlasy a mezitim ve Vídni...

Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

wolf píše:Protoze Tony dela i modifikace lampovych aparatu,tady je ukazka lehce upravenyho Dual Recta...Je to push/pull "Tight mod" ktery je standartne zucastnen na SM Dread Plate modulu...Funkce po sepnuti oreze to blato a bordel ktery recto produkuje pri urovni gainu za polovinou...Zvuk se krasne procisti a gain pot se da vykroutit uplne na max a porad je to konkretni a srozumitelny...3 casti...cast 1 a 3=mod...cast 2=stock...

Ten tight mod mi zní jako klasické recto s Tskem. Spočívá ten mod v tomhle?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
gareth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gareth »

Fade píše:
wolf píše:Protoze Tony dela i modifikace lampovych aparatu,tady je ukazka lehce upravenyho Dual Recta...Je to push/pull "Tight mod" ktery je standartne zucastnen na SM Dread Plate modulu...Funkce po sepnuti oreze to blato a bordel ktery recto produkuje pri urovni gainu za polovinou...Zvuk se krasne procisti a gain pot se da vykroutit uplne na max a porad je to konkretni a srozumitelny...3 casti...cast 1 a 3=mod...cast 2=stock...

mě ten zvuk připadá prostě čistější než nějak "nakopnutý"....
Cort KX101=>Peavey Studio Pro 112 Transtube I (předěláno na zesík ) => 2x12 Box s G12T-75

Bandzone: http://bandzone.cz/calldeira
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

gareth píše:
Fade píše:

mě ten zvuk připadá prostě čistější než nějak "nakopnutý"....
Vubec nic tam neni nakopnutyho...Je to jen odbahneny...Tim padem vylezou stredy a harmonie ktery jsou jinak schovany v tom chumlu...Ten TS-9 mod me Tony taky nabizel ale to u tehle starejch Dualu neni potreba...Jinak v ty ukazce je opravdu vsechno na jedno nastaveni...Zadnej pre ani post procesing atd...Kytara-kabel-hlava...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

To, že TS není třeba, je čistě subjektivní. Když bys ladil ještě níž, možná bys to uvítal.
Dá se ta úprava nějak popsat? Myslím tím o jaký typ ořezu jde, kde je umístěn (jak v aparátu, tak ve spektru).
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

klobasnik píše:To, že TS není třeba, je čistě subjektivní. Když bys ladil ještě níž, možná bys to uvítal.
Dá se ta úprava nějak popsat? Myslím tím o jaký typ ořezu jde, kde je umístěn (jak v aparátu, tak ve spektru).
Jasne ze je to subjektivni ale u nekterejch aparatu to bez OD nejde protoze jsou liny a nebo hodne temny...Tu upravu ti popisu tezko i kdyz jsem byl u toho kdyz to tam Tony pajel...Bude to nekde za preampem mozna nekde v tonestacku,to vi jen buh a mistr Salvator...Ve zvukovym spektru to jsou definitivne nizsi stredy ale konkretni cisla nebo pasma netusim...

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“