Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Oddělena debata, která nepatřila do Stížností...
co-se-nikam-jinam-neveslo/cz-vs-eng-ter ... ml#p371126
co-se-nikam-jinam-neveslo/cz-vs-eng-ter ... ml#p371126
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
neni mesic pro Atkinse prehnany? prece jen par vecem rozumi dobre ... a v tom, za co dostal ban, se temer pokazde dala najit jista davka humoru (pravda, necetl jsem vsechno). nikomu snad vazne neublizil... (nebo ano?)
edit: myslim to asi takhle: mesic se mi zda uz dost na to, aby nakonec tohle forum prislo o toho (jinak zrejme "kvalitniho") cloveka natrvalo. proste uz se nevrati, prestane ho to zajimat. tyden by zrejme stacil, to clovek uplne nevychladne...
(krome toho obcas zvolit jinou formu "udrzovani poradku". napriklad smazani toho, co se bezne jen zamyka, to taky sebere "chut zlobit"...)
edit: myslim to asi takhle: mesic se mi zda uz dost na to, aby nakonec tohle forum prislo o toho (jinak zrejme "kvalitniho") cloveka natrvalo. proste uz se nevrati, prestane ho to zajimat. tyden by zrejme stacil, to clovek uplne nevychladne...
(krome toho obcas zvolit jinou formu "udrzovani poradku". napriklad smazani toho, co se bezne jen zamyka, to taky sebere "chut zlobit"...)
Mně se zdá trošku bipolární - jednou dokáže slušně, schopně a kvalitně poradit, podruhé hlodá jako kdyby odpojil mozek.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
woro90-1
Oni to mažou, jen se o tom nemluví. Ale také mi přijde měsíc trochu moc, i když je to troll jak vyšitý.
Měsíc je dlouhá doba, zvláště v době internetu. Někomu se to může zdát jako věčnost, jinému jen chvilka - záleží na tom, co člověk dělá pokud nesedí u počítače.
O čem se také moc nemluví jsou i diskuse mezi moderátory a adminem. Rovněž se také moc nemluví o tom, že "hříšník" už dostal několikrát napomenutí za sebou. Byť to Nero naznačil v oznámení ohledně banu.
Atkins se nezmění, bude pořád stejný. A nikdo z nás po něm změnu ani chtít nebude. Ale je třeba (a to platí pro všechny bez rozdílu věku, povolání, zkušeností, orientace, rasy atd.) dodržovat nějakou slušnost na úrovni a snažit se vyvodit z připomínek a upozornění ze stran modů a admina nějaké závěry a přehodnotit své chování na diskusním fóru. Atkins se rozhodl s tím neudělat nic. Není to žádná tragédie, nic se neděje. I to je volba. Věřte tomu, že Atkinse to moc nepálí.
O čem se také moc nemluví jsou i diskuse mezi moderátory a adminem. Rovněž se také moc nemluví o tom, že "hříšník" už dostal několikrát napomenutí za sebou. Byť to Nero naznačil v oznámení ohledně banu.
Atkins se nezmění, bude pořád stejný. A nikdo z nás po něm změnu ani chtít nebude. Ale je třeba (a to platí pro všechny bez rozdílu věku, povolání, zkušeností, orientace, rasy atd.) dodržovat nějakou slušnost na úrovni a snažit se vyvodit z připomínek a upozornění ze stran modů a admina nějaké závěry a přehodnotit své chování na diskusním fóru. Atkins se rozhodl s tím neudělat nic. Není to žádná tragédie, nic se neděje. I to je volba. Věřte tomu, že Atkinse to moc nepálí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
1) Atkins dostal už druhý ban, recidiva se vždy odmění tvrdším trestem. Když týden nebo 14 dní nepomůže, musí se to holt řešit měsícem.
2) O banu Atkinsovi se hlasovalo asi už před měsícem, tou dobou jsem byl sám proti a ban nebyl schválen. Atkins byl dost výrazně varován, nepomohlo to.
3) Atkins je pravidelně varován ohledně trollingu - ať už přímo v threadech, tak po SZ, kopa jeho výsměšných hlášek se rovnou maže.
4) Že někdo něčemu rozumí, neznamená, že může porušovat pravidla a urážet ostatní uživatele. Takový pavel68 by o tom mohl mluvit.
2) O banu Atkinsovi se hlasovalo asi už před měsícem, tou dobou jsem byl sám proti a ban nebyl schválen. Atkins byl dost výrazně varován, nepomohlo to.
3) Atkins je pravidelně varován ohledně trollingu - ať už přímo v threadech, tak po SZ, kopa jeho výsměšných hlášek se rovnou maže.
4) Že někdo něčemu rozumí, neznamená, že může porušovat pravidla a urážet ostatní uživatele. Takový pavel68 by o tom mohl mluvit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Mohl, a proto říkám dělejte si co chcete.
Přijdete o něj stejně jako o Jima a další skutečný praktiky, zbyde tu horda dětí kterou se bude snažit kočírovat skupinka virtuálních hudebníků (sice s enviromentálním přehledem, co se tackles týče), ale to je asi tak všechno. Těch pár frajerů, co maj něco za sebou bych spočítal na prstech jedný ruky.
Atkins sice trolluje ale evidentně mu o něco jde - je to vtipný a trefný a že to nevidíte, (případně nechcete vidět) je obyčejnej generační střet. Případné plky o rovnosti a stejném metru si prosím pěkně vetkněte za klobouk - nemůže býti o ní zmínka. Irelevantní.
Až někdo z potrefených hus něco dokáže, prosím - začneme se bavit o rovnosti.
Hezký zbytek noci.
P.
Přijdete o něj stejně jako o Jima a další skutečný praktiky, zbyde tu horda dětí kterou se bude snažit kočírovat skupinka virtuálních hudebníků (sice s enviromentálním přehledem, co se tackles týče), ale to je asi tak všechno. Těch pár frajerů, co maj něco za sebou bych spočítal na prstech jedný ruky.
Atkins sice trolluje ale evidentně mu o něco jde - je to vtipný a trefný a že to nevidíte, (případně nechcete vidět) je obyčejnej generační střet. Případné plky o rovnosti a stejném metru si prosím pěkně vetkněte za klobouk - nemůže býti o ní zmínka. Irelevantní.
Hezký zbytek noci.
P.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Klasické vyjádření člověka, který povyšuje znalost/dovednost něčeho nad charakter...pavel68 píše:Mohl, a proto říkám dělejte si co chcete.
Hezký zbytek noci.
P.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
a to ja si klidne necham poradit i od sprostaka, kdyz tomu bude rozumet vic, nez slusnak 
a pripadny narazky uz nejak preziju. krome toho muzou i ty byt obcas uzitecne...
(edit: nemam tim ted na mysli nikoho konkretniho, ohledne Atkinse jsem psal neco trochu jineho)
a pripadny narazky uz nejak preziju. krome toho muzou i ty byt obcas uzitecne...
(edit: nemam tim ted na mysli nikoho konkretniho, ohledne Atkinse jsem psal neco trochu jineho)
Atkins mi tu chybí. Jeden z důvodů proč bych ho chtěl zpátky je ten, že jeden se aspoň zamyslí nad tím co napíše, protože Atkins nikdy nespí a když objeví nějakou pitomost tak to dá člověku sežrat
Což je lepší než pochvala od hlupáka...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
rocky77 - Pocem hele - to jsi napsal ale velikej blábol ...
Paris s jastudem pochopili.
Paris s jastudem pochopili.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem až se začnete v názorech opakovat, abych nemusel x-krát reagovat na stejné argumenty.
Atkins dostal svůj ban zcela oprávněně, konec tečka. V původním hlasování, o kterém se tu zmínilo, jsem nebyl podpořen dalšími moderátory a čekalo se na poslední kapku. Ta přišla a trest byl odhlasován demokratickou cestou.
Atkinsovo zatěžování fóra nočními emo výlevy bez obsahu bylo prosté trollování, kterého jste si například nevšimli, protože bylo konstantně mazáno. Je to stejný případ, jako pavel68 a jeho tresty za vulgaritu. Když musíte kontrolovat někomu každý jeho příspěvek a editovat ho, tak to logicky musí vyústit v nějakou formu trestu. Jsme tu jako správci ne jako Vaši editoři, když se neumíte, nebo nechcete chovat dle pravidel tohoto fóra.
To plakání po jeho názoru a vytahování uživatelů, jako Jimator mi osobně přijde malinko zcestné. Odpovězte si sami - nadřazování a egoistický přístup plný urážek? Nebo slušné odpovědi od jiných uživatelů? Nejsme tu jen teoretici, já mezi ně rozhodně nepatřím a nejsem sám.
Vznikla tu skupina lidí, která považuje svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je
Nemůžeme přehlížet porušování pravidel u nikoho, ač si pánové myslí, že jejich názor je tu prim. Toto fórum fungovalo před nimi a bude fungovat i po nich
Atkins dostal svůj ban zcela oprávněně, konec tečka. V původním hlasování, o kterém se tu zmínilo, jsem nebyl podpořen dalšími moderátory a čekalo se na poslední kapku. Ta přišla a trest byl odhlasován demokratickou cestou.
Atkinsovo zatěžování fóra nočními emo výlevy bez obsahu bylo prosté trollování, kterého jste si například nevšimli, protože bylo konstantně mazáno. Je to stejný případ, jako pavel68 a jeho tresty za vulgaritu. Když musíte kontrolovat někomu každý jeho příspěvek a editovat ho, tak to logicky musí vyústit v nějakou formu trestu. Jsme tu jako správci ne jako Vaši editoři, když se neumíte, nebo nechcete chovat dle pravidel tohoto fóra.
To plakání po jeho názoru a vytahování uživatelů, jako Jimator mi osobně přijde malinko zcestné. Odpovězte si sami - nadřazování a egoistický přístup plný urážek? Nebo slušné odpovědi od jiných uživatelů? Nejsme tu jen teoretici, já mezi ně rozhodně nepatřím a nejsem sám.
Vznikla tu skupina lidí, která považuje svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je
Nemůžeme přehlížet porušování pravidel u nikoho, ač si pánové myslí, že jejich názor je tu prim. Toto fórum fungovalo před nimi a bude fungovat i po nich
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
No nevím.. Pročítám si celé fórum docela pozorně a myslím, že ta "automatická proměnná" není u některých věk, ale počet příspěvků.Red Bull píše:Vznikla tu skupina lidí, která považuji svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je![]()
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Trey
- last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu
Jo vysmát se při každé příležosti někomu kdo napíše/udělá nějakou hlopost je prostě skvělej přístup, proč to neděláme všichni? Uznávam že Atkins je hodně zkušenej hudebník, a když chce tak umí dobře poradit, ale nic to nemění na tom, že by měl každej umět krotit svojí aroganci.jastud píše:Atkins mi tu chybí. Jeden z důvodů proč bych ho chtěl zpátky je ten, že jeden se aspoň zamyslí nad tím co napíše, protože Atkins nikdy nespí a když objeví nějakou pitomost tak to dá člověku sežratCož je lepší než pochvala od hlupáka...
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Protože jinak neporostete a prostě zakrníte u kompů s nějakou nadějí v nějaké virtuálno, který prostě nepřijde. Leda šit a zase šit.
Jim byl praktik (sice mladej stromek) ale nebyl jsem línej tu šmírovat kdy mi postne co nahrál a těšil jsem se na to.
Atkins je dejme tomu ....... jinej, ale co řekne sedí jak kostrč na varnou nádobu a holt se někdy "necítí".
S mou dřívější sprostotou (pravěkou), to může srovnávat jen vylízanec. Atkinsova erudice v teorii je následováníhodná ...
Výslovně bych poprosil teoretika s rohy, aby se napříště vyvaroval unáhlených fabulací o "vzniknuvších skupinách", protože zkrátka žádné nejsou a ani nikdy nebyly.
Bylo jen pár lidí co si prostě vidělo dál než přes nos a tím to hasne.
A jak jsem řekl už včera - dělejte si to jak chcete.
Co umíte (mimo smrdění u mašiny) Vy?
Potrefené husy ...
Příjemný zbytek skoro rána.
P.
Jim byl praktik (sice mladej stromek) ale nebyl jsem línej tu šmírovat kdy mi postne co nahrál a těšil jsem se na to.
Atkins je dejme tomu ....... jinej, ale co řekne sedí jak kostrč na varnou nádobu a holt se někdy "necítí".
S mou dřívější sprostotou (pravěkou), to může srovnávat jen vylízanec. Atkinsova erudice v teorii je následováníhodná ...
Výslovně bych poprosil teoretika s rohy, aby se napříště vyvaroval unáhlených fabulací o "vzniknuvších skupinách", protože zkrátka žádné nejsou a ani nikdy nebyly.
Potrefené husy ...
P.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Evidentně nikoli, když jsi hned v následujícím postu uvedl:pavel68 píše:rocky77 - Pocem hele - to jsi napsal ale velikej blábol ...
Ono je totiž úplně jedno, co kdo umí... Jestliže někdo ve svých postech znevažuje nebo zesměšňuje druhé, tak může bejt klidně nejlepší muzikant pod Sluncem, pro mne to ale pořád bude arogant, u kterého bude jeho muzikantské umění v porovnání s povahou a charakterem bezcenné...pavel68 píše:Co umíte (mimo smrdění u mašiny) Vy? Potrefené husy ...
Problém jem, že nejsi náš fotr ani učitel... Když se někdo zeptá na to, jakou si má koupit elektroakustiku, a někdo ho navede na myšlenku, zda je vůbec nutné kupovat elektroakustiku, když mu pravděpodobně bude stačit akustika, reaguje na něco, na co se tazatel neptal, ale má to smysl a udělá to slušně... Ale na rady typu "Když nejsi schopen/ochoten si ty akordy odposlechnout, tak raději nehraj vůbec" fakt není nikdo zvědavej...pavel68 píše:Protože jinak neporostete a prostě zakrníte u kompů...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě, je tu nejsilnější názor Nera, který se ovšem nikdy takhle neprezentoval.zzbar píše:No nevím.. Pročítám si celé fórum docela pozorně a myslím, že ta "automatická proměnná" není u některých věk, ale počet příspěvků.Red Bull píše:Vznikla tu skupina lidí, která považuji svůj názor za nadřazenější, než kohokoliv jiného. Většinou jsou to lidé starší, kteří berou věk jako automatickou proměnnou, která z nich dělá člověka s vyšším statutem. Opět nebudu říkat, že je to špatně, i když je![]()
Pokud to bylo myšleno na mě? Já už nepíšu do obecných diskuzí tolik, jako dříve - protože můj názor je oslabován mou tvrdou moderátorskou činností. V poslední době většinou odpovídám na SZ, které se týkají zkušeností s nástrojem, nebo aparátem, který vlastním, nebo jsem vlastnil.
Srovnávám porušování pravidel a nutnou kontrolu, protože autocenzura je lidem, jako ty cizípavel68 píše:Protože jinak neporostete a prostě zakrníte u kompů s nějakou nadějí v nějaké virtuálno, který prostě nepřijde. Leda šit a zase šit.
Potrefené husy ...
P.
Pavle už jsem ti to psal několikrát - neznáš-li člověka na druhé straně monitoru, tak do něj nešij. Nemůžeš vědět kolik tu máme kdo odehráno, nebo nahráno. Je tu spousta mladých kluků, kteří mají jak talent, tak výdrž se zlepšovat. Já si vážím nejen těchto, ale i mladých kluků, co se tu vzdělávají a pak se snaží v rámci slušného chování poradit.
Říkám to naposledy - nebudu promíjet porušování pravidel nikomu. Muzikantské kvality uživatele Atkinse - nejsou předmětem sporu a jádrem problému. Problém tu je jediný - jeho nedodržování pravidel, proto dostal BAN, proto měl pavel68 taky dvakrát BAN atd.
je videt, ze kazdy ma trochu jinou predstavu o tom, jak by tohle forum melo vypadat. bez jiste davky volnosti z toho bude akorat vetsi "zeptejte se prodejce" a lidi budou fuc...
Nemyslím si, že by tu chtěl kdokoli rušit volnost... Pokud jako mantinely stanovíš slušnost a respekt k druhým, bez ohledu na to, co zatím dokázali či co pro ně muzika znamená, pořád Ti zbyde obrovský prostor...Paris píše:je videt, ze kazdy ma trochu jinou predstavu o tom, jak by tohle forum melo vypadat. bez jiste davky volnosti z toho bude akorat vetsi "zeptejte se prodejce" a lidi budou fuc...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by vypadat v duchu nastavených pravidel, které tu jsou uznávány už roky, tak nevím proč by se to mělo kvůli pár nepřizpůsobivým uživatelům měnit celé zavedení fóra. Toto fórum je vyjádřeno "kolektivním věděním". Odborníci jsou artiklem, který zvedá vědění nás všech, které můžeme předávat dál. Na druhou stranu, nestojíme na jednotlivcích a jsou tu uživatelé s obrovským technokratickým potenciálem. Jiní zase v oblasti praktiky i teoretiky hraní.Paris píše:je videt, ze kazdy ma trochu jinou predstavu o tom, jak by tohle forum melo vypadat. bez jiste davky volnosti z toho bude akorat vetsi "zeptejte se prodejce" a lidi budou fuc...
Toto fórum nestojí na jednotlivcích, to je potřeba si uvědomit