Squire thinline telecaster 12k

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: Squire thinline telecaster 12k

Příspěvek od Disasterpiece »

kvasna píše:No hele kombo mam pololampu Marshalla a krmim to efektem boss MT-2 s dc velkmy zkreslením takze si myslim že by to i na singl mohlo jit .SDměriodatny pro mě bude az si zajedu do hudebnin a vezmu to do ruky a skusim.
Dvojtej hnus, jdu blejt.
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Fakt ? Ja nak nevim ale kazdej kdo me na to slysel hrát tak se me ptal jak z toho takham takovej dobrej zvuk, nehlede na to ze jsem s tim maximalne spokojen s porovnání s aparaty a zvuky ostatních kytaristu jejichž nastroje jsem mel v ruce :arrow: ale asi je to vy kompenzovany tou namahou s ekvalizací zvuku jenž zabere dost času/zacož je MT2 dost kritizovana,pac je maly rozdil v nastavení mezi desný a dobrym zvukem :arrow: che to hold vychytat) a to bohužel každej kytarista neumí a pak se někdo diví že to nehraje :)
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Jinak jeste jeden dotaz zatim jsem nemel prilezitost sei zahrat na humbecker singlovy velikosti muze me nekdo priblizit jaky to ma zvukovy vlastnosti popr cim s eto lisi od hubeckeru normalního?
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak humbucker velikosti singlu zní trochu jinak. Zvuk humbuckeru ve velikosti singlu ale neni špatný, to rozhodně ne, jen to zní trochu jinak :)

Mám zkušnosti třeba s různými Dimarzio snímači (humbucker velikosti singlu) na tele a stratocaster a byly to fajn snímače, pěkný zvuk :) Pravý humbucker mi zní plněji, ale mnohdy je i ten humbucker velikosti singlu docela "výhra" :wink:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

kvasna píše:Fakt ? Ja nak nevim ale kazdej kdo me na to slysel hrát tak se me ptal jak z toho takham takovej dobrej zvuk, nehlede na to ze jsem s tim maximalne spokojen s porovnání s aparaty a zvuky ostatních kytaristu jejichž nastroje jsem mel v ruce :arrow: ale asi je to vy kompenzovany tou namahou s ekvalizací zvuku jenž zabere dost času/zacož je MT2 dost kritizovana,pac je maly rozdil v nastavení mezi desný a dobrym zvukem :arrow: che to hold vychytat) a to bohužel každej kytarista neumí a pak se někdo diví že to nehraje :)
Nechci se hadat co hraje a co ne, jen mam svuj nazor na MT-2 a ostatne na vsechny metalovy krabky od bosse,
jen se me zda ze za tu cenu se da poridit lip. [/OT]
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“