oprava snimacu - previnuti

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
arcilucifer

Re: oprava snimacu - previnuti

Příspěvek od arcilucifer »

Kinx píše: 30.01.2019 16:34
arcilucifer píše: 30.01.2019 15:59
hyenik píše: 30.01.2019 15:33
Protože jsme v československu ;)
Tady ale nikdo nikoho nenapadá že by byl levák a dělál nějakou levarnu. Nebo snad ano?
a tohle investigativni vlakno a pocitani prumerneho prijmu je co? :)
Můžeme tomu říkat:
Inspirativní debata na téma, můžu se jako výrobce snímačů v Čechách a na Moravě uživit?
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

:) Aha, tak jestli to mělo být inspirativní, tak to sorry. Z důvodu nepochopení brilantního záměru dvojice inspirátorů jsem nabyl mylného dojmu, že je to rozes*rané vlákno.

Nicméně i přesto bych se s dovolením vrátil k původnímu Kinxovu tématu.

Co takový pan Šlapák? Sice už dneska to má asi jenom jako přilepšení k důchodu a dojíždí zásoby, ale je to velezkušený motálista, kterého by inspirativci mohli dehonestovat za vymlouvání.
Ale třeba by Šlapák do té repase 30 snímačů šel, zkus ho, co kdyby to nějakou náhodou vzal jako zpestření. ;)

Juraje Turzu asi nemá smysl oslovovat? Kolik mu dneska je let, není ještě starší než Šlapák? A jestlipak ho to uživilo, motálistu? A hraje na to vůbec někdo? :)
http://www.kentarmstrong.sk/artists.html
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

oprava snimacu - previnuti

Příspěvek od Kinx »

uz jsem mluvil s Jardou Janeckym a mmjuz mi poslal taky nejaky kontakt, tak uvidime. Az se vratim ze sluzebky, budu to zase resit. Urcite napred budu chtit videt ucetnictvi, aby bylo jasny, jestli to je profesional nebo nejakej obyc volnocasovej motak ! ted zrovna drzim v rukou tele se snimaci od Tumy, na volnocasovyho motala dobry !
ImageUploadedByTapatalk1548870849.760092.jpg
ajdam

Příspěvek od ajdam »

Kdybys nepochodil v česku, tak to můžeš zkusit třeba v Holandsku:

https://www.ep-service.nl/fender-rhodes-pickups
Moon

Příspěvek od Moon »

ajdam píše: 30.01.2019 23:25 Kdybys nepochodil v česku, tak to můžeš zkusit třeba v Holandsku:

https://www.ep-service.nl/fender-rhodes-pickups
Asi nejlepší řešení ze všeho co zde padlo. Ajdame-super, doufám, že tím tato debata skoro už o ničem skončí :D
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Jak na to koukám, tak tahle špulka do Rhodese je na navíjení to nejjednodušší možné, žádné vícenáklady, pro navíječe snadný zisk bez rizika. Dovedu si představit, že jich Macho nebo Tůma přemotá za hodinu 5. Přesto bych počítal s cenou spíš k 200Kč/ks.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

No pravě jsem se divil, už na začátku, že to jako seriovku nevezme, když jsou to celkem příjemně vydělané peníze.
Ale “naší rádcové”(kteří mám pocit ani nevěděli o co jde) tady rozjížděli, vývoj, Cern, custom, nezaplatíš, nezničiš si jméno přece, apod...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“