Problemy s hranim palm mute
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s hranim palm mute
Pošli ukázku a co máš za výbavu (kytara, struny, snímače, aparát, použité efekty, ať už "krabičky" nebo v PC)
Hraju na kytary a mašinky
No, je pravda, že mám desítky struny a mám podladěno o 1 a 1/2 tónu
to by mohlo mít vliv?
Jinak ukázka zde
https://instaud.io/1ESs
V průběhu té nahrávky jsem měnil pozici pravé ruky, proto ty pauzy... Možná už toho bude poznat, jestli to taky může být špatným hraním nebo se mi to třeba jen zdá a má to tak znít
Hraju přes Amplitube 3. Na bridge hb s povytaženým tone knobem, což by mělo znamenat, že je HB rozpojený.
Samozřejmě některé změny v setupu ten zvuk trochu potlačí, ale pořád mi přijde, že by tam neměl být.
Jinak ukázka zde
https://instaud.io/1ESs
V průběhu té nahrávky jsem měnil pozici pravé ruky, proto ty pauzy... Možná už toho bude poznat, jestli to taky může být špatným hraním nebo se mi to třeba jen zdá a má to tak znít
Hraju přes Amplitube 3. Na bridge hb s povytaženým tone knobem, což by mělo znamenat, že je HB rozpojený.
Samozřejmě některé změny v setupu ten zvuk trochu potlačí, ale pořád mi přijde, že by tam neměl být.
Podle ukázky neshledávám nic záhadného, nepatřičného.
Jenom otázka k setupu. Proč higain na rozpojený snímač????
Sent from my iPad using Tapatalk
Jenom otázka k setupu. Proč higain na rozpojený snímač????
Sent from my iPad using Tapatalk
Při sepnutém mi to přijde takové zahuhlanější... takže se mi to asi jen zdá a zní ten PM v pohodě? 
Zvuk podle mě uplně v pohodě, raději se věnuj technice hraní a tempu. Tímto bych už se být tebou nezabýval 
Kytary : Squier Vibe 50s telecaster, Chapman Ghost fret, Chapman ML-3 Modern Pro
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7