Majitel tvrdí že hraje líp než epiphony. No uvidíme. Jestli o týhle kejtře nekdo něco víte tak napište
Výběr 1. Kejtry
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
GratulujuMcFish píše:Chlapci a děvčata, vyřešil jsem to následovně. Na bazaru jistý pán prodává uplne nový SG od Bachu, jeste ve fóliích. Za 3000. No a to se vyplatí. Prej je už seřízená. Ale nevyužije ji. O víkend si pro ní jedu
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Myslím si že to bude opravdu dobré nářadíčko. Budeš spokojen podle toho co píšeš t SG vyhovuje, Kustoma jsem hrál a je to fakt hodně good zvuk a jestli to budeš krmit distorsionem od BOSSe tak nebudeš mít problemos. 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já to měl v plánu dřívMcFish píše:Ani nevíš jak jsem šťastnej. A budu mit šušně na efekt. Myslis ze je Kustom gaude J12 s tim12" reprakem dobra volba? A k tomu Boss DS1 nebo jak je ten disortion
?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
stejně nebavim a zkus si to dát do podpisuMcFish píše:Nekopíruju, hazet si mašli je OUT, Neřeš se, podrež se
.
Hele myslim si ze se asi nikdy v zivote nepotkame, a 100pro ne s timhle načinim, takze to muze bejt jedno ne?
Tve ja do toho víkendu asi nedospim
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne?
A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No asi tak...ještě že ji mám upravenouMENHYR píše:No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne?A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
DetailníMcFish píše:Posli fotkyat te nase** jeste vic
, jaký že si to dělal úpravy?
![]()
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Kdybych já měl řešit, že má někdo stejnou kytaru jako já, tak bych si asi nepřestal sypat popel na hlavu. Spíš jde ale o to, abych na ni taky něco zahrál, aby to zkrátka bylo v těch rukách, to bych řekl, že je nejdůležitějšíMENHYR píše:No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne?A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!
myslím že tady nikdo nemá fokus expa v kombinaci s 50w čímsi co bzučí a bručí od neznámé prý... české firmy - GUNNo myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne? Wink A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.