Hlava a box do 30tis. na punk-rock...
Pravidla fóra
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, nabízel jsem nedávno k výměně svoji DC-5, poněvadž je na mě hrozně tvrdá a já nehraju přece jen metal, líbí se mi to hlavně proto, že si na tom můžu zahrát cokoliv, ale..změna je život:D
Chtěl jsem za to Fender Super Sonic, což je skvělý kombo, který mě nadchlo, toho preferuju, ale napsal mi jeden člověk, že by mou mesu rád vyměnil za kombo Acoustic G100T...samozřejmě ho chci pořádně vyzkoušet, ale co myslíte, je to dobrej kšeft?
Chtěl jsem za to Fender Super Sonic, což je skvělý kombo, který mě nadchlo, toho preferuju, ale napsal mi jeden člověk, že by mou mesu rád vyměnil za kombo Acoustic G100T...samozřejmě ho chci pořádně vyzkoušet, ale co myslíte, je to dobrej kšeft?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
he díky moc, to jsi mě potěšil:D mám jen problém s tím, že vážně nevím, zda se někdo ozve, nedávno ho zrovna na bazaru někdo doost dlouho nabízel, případně i výměnu za M/B, ale to jsem ho eště pořádně neznal...je to fakt skvělý kombo, ale co ted dělat s tím Acousticem?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Ne? Tak jestli se nechceš nikam dostat a hrát po garážích, tak ne, ale jestli se chceš někam dostat, tak kvalitní amp je potřeba.Demilich píše:Na nějakej punk nepotřebuješ amp za 30 tis. . . . . . . . . . . . . .
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pravda,nie je punk ako punkafektband píše:Ne? Tak jestli se nechceš nikam dostat a hrát po garážích, tak ne, ale jestli se chceš někam dostat, tak kvalitní amp je potřeba.Demilich píše:Na nějakej punk nepotřebuješ amp za 30 tis. . . . . . . . . . . . . .
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Dík, já to fakt musel vrátit za to jak ste sepsuli zvuk meshuggah, metalu obecně atdRagnar píše:Demilich píše:Na nějakej punk nepotřebuješ amp za 30 tis. . . . . . . . . . . . . .... A já si myslel že seš jeden z těch rozumnějších...
EDIT: a kdybych byl cip tak to tady s váma řeším a říkám proč, ale už sem nevlezu, takže se nemusíte obtěžovat do mě flejmit.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
tak to bez maplesi urcite toho acoustica alespon zkusit, pac je to mazec nejvetsi. ja sice slyset jen kombo 60w, ale melo by to byt hodne podobne.
cisty kanal je neco ve stylu twina, ale libi se mi o neco vic, zkresleny je neco ala vintage higain. neco jako mesa mark 2 a 3. ten zkresleny kanal zkratka hraje jako housle. je to super kombo...
urcite na to bez alespon mrknout. jelikoz jsi ve zvuku spis amerikanista, tak by se ti to melo ukrutne libit.
cisty kanal je neco ve stylu twina, ale libi se mi o neco vic, zkresleny je neco ala vintage higain. neco jako mesa mark 2 a 3. ten zkresleny kanal zkratka hraje jako housle. je to super kombo...
urcite na to bez alespon mrknout. jelikoz jsi ve zvuku spis amerikanista, tak by se ti to melo ukrutne libit.