Nejlepší krabička na HC
Pravidla fóra
Jj, ten Morph nastavuje spis barvu zvuku.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
jj... a je to úplně o něčem jinym
(koukni do manuálu DF-7 a zjistíš, že: ) DF-7 má ten MORPH potenciometr na 0lté pozici a měníš pouze gain, na druhou stranu má DF-7 mid range + mid boost... tak mě teď napadá, že by mělo jít vyštelovat ten samej zvuk. No, na první poslech tomu tak neni. Vyzkoušim a dám vědět, oba se mi teď válí doma

Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Někde sem četl že ten Df-7 je lepší proto se ptám ten dotyčný psal že má df-7 ale kdyby si koupil Metalmastera tak že by si k němu dokoupil equalizer.....JanSpilka píše:jj... a je to úplně o něčem jinym(koukni do manuálu DF-7 a zjistíš, že: ) DF-7 má ten MORPH potenciometr na 0lté pozici a měníš pouze gain, na druhou stranu má DF-7 mid range + mid boost... tak mě teď napadá, že by mělo jít vyštelovat ten samej zvuk. No, na první poslech tomu tak neni. Vyzkoušim a dám vědět, oba se mi teď válí doma
![]()
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
k***a to me zajima, de mi o kanalni sound. nestrelis jeden z nich za slusny love ..? jinak.. pokud by nemel obstat ve zkusene.. tak to proste vic ohulimJanSpilka píše:jj... a je to úplně o něčem jinym(koukni do manuálu DF-7 a zjistíš, že: ) DF-7 má ten MORPH potenciometr na 0lté pozici a měníš pouze gain, na druhou stranu má DF-7 mid range + mid boost... tak mě teď napadá, že by mělo jít vyštelovat ten samej zvuk. No, na první poslech tomu tak neni. Vyzkoušim a dám vědět, oba se mi teď válí doma
![]()
MD ti už nestačí?pigdestroyer píše:k***a to me zajima, de mi o kanalni sound. nestrelis jeden z nich za slusny love ..? jinak.. pokud by nemel obstat ve zkusene.. tak to proste vic ohulimJanSpilka píše:jj... a je to úplně o něčem jinym(koukni do manuálu DF-7 a zjistíš, že: ) DF-7 má ten MORPH potenciometr na 0lté pozici a měníš pouze gain, na druhou stranu má DF-7 mid range + mid boost... tak mě teď napadá, že by mělo jít vyštelovat ten samej zvuk. No, na první poslech tomu tak neni. Vyzkoušim a dám vědět, oba se mi teď válí doma
![]()
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No tim by sis nepomohpigdestroyer píše:k***a to me zajima, de mi o kanalni sound. nestrelis jeden z nich za slusny love ..? jinak.. pokud by nemel obstat ve zkusene.. tak to proste vic ohulimJanSpilka píše:jj... a je to úplně o něčem jinym(koukni do manuálu DF-7 a zjistíš, že: ) DF-7 má ten MORPH potenciometr na 0lté pozici a měníš pouze gain, na druhou stranu má DF-7 mid range + mid boost... tak mě teď napadá, že by mělo jít vyštelovat ten samej zvuk. No, na první poslech tomu tak neni. Vyzkoušim a dám vědět, oba se mi teď válí doma
![]()
Jinak prodávat nehodlám
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
2janspilka: jeste by me teda zajimalo jesi mas ten df7 - kdyz nastavis metal mastera a kroutis tam s gainem, funguje to stejne jako ten potak morph na normalnim metal masteru? a zkousels to pres lampac? bossy s lampacema hrajou genialne ...
Naposledy upravil(a) pigdestroyer dne 16.08.2008 9:41, celkem upraveno 1 x.
pro DirX: Ty Banner fakt pecka...song Venom & Hope mě dostal... pěknej Hardcore
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Kup si BOSS GT10, tam něco stopro najdeš
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Já si budu budu zaedlouho kupovat VH Relief-Andys Hi Driver 666 to bude teprv maso!!!!!!!!!!!!!!!pigdestroyer píše:v tom pripade je to napicu.. takze to neni ani trosku plnohodnotny metal master..
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Chybí ti tam vykřičníkDirX píše:Já si budu budu zaedlouho kupovat VH Relief-Andys Hi Driver 666 to bude teprv maso!!!!!!!!!!!!!!!pigdestroyer píše:v tom pripade je to napicu.. takze to neni ani trosku plnohodnotny metal master..
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jo ale ten gain hodně mění charakteristiku zvuku jen u toho metalmastera....pigdestroyer píše:v tom pripade je to napicu.. takze to neni ani trosku plnohodnotny metal master..
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
TAk sim kde sem byl, protože aŤ se snažim jak chci, tak Boss DS-1 moje požadavky nesplnil (jenom na jednom nastevení se to trošku blíží). N2jak mi nevyhovuje ten roztřepanej až fuzzovitej (lehce) nádech zvuku.... I Behringer X-VAmp mi kreslí líp. (model založenej na Englu) .. Ale bosse ješt k vodě nepustim.. až bude lepší výbava, tak se snad najde využití...
Rozhoduju jestli koupim Metal zona nebo Mega distortion... A nebo možná pro začátek risknout kopii mz od Behringera, jestli mi ten zvuk sedne... Co myslíte?
Mimohodem koho z behringeru napadlo dělat metalový distorze v růžový barvě?
Rozhoduju jestli koupim Metal zona nebo Mega distortion... A nebo možná pro začátek risknout kopii mz od Behringera, jestli mi ten zvuk sedne... Co myslíte?
Mimohodem koho z behringeru napadlo dělat metalový distorze v růžový barvě?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412: