Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od SUK »

Flajtr: chtel zhodnotit nahravku - tak tu nekdo napsal svuj nazor. Tak se stalo. Posluchaci country/folku/bluesu a ja nevim ceho jeste proste prilis neoceni metalovej shredding stejne jako metalaci prilis neoceni nejakyho folkace ci co, co hraje tim ze toci ladicim kolikem a bendama a naprosto hrozne moc procitene a pomalicku.
Ackoliv neco nezahrajem, muzeme rict "zni to hrozne, nelibi se mi to" (ackoliv, sam bych nezahral ani ten prvni ton). Kde se v lidech bere ono povestne "a cos dokazal ty ze kritizujes?"?

Mimo to - bylo mu napsano, co se nelibi atd, ale neceho jako "dik za kritiku, zapracuju nad tim, beru si to k srdci" jsem si nevsiml, vypadalo to podle diskuse spis jinak...
Me osobne se ani jedno taky prilis nelibilo, nicmene vetsinou tu moc nehodnotim (krom kladnyho hodnoceni, pripadne hodnoceni lidi co jsou +- na podobny urovni jako ja, coz je malokdo) protoze sam proste moc neumim a vim, ze az nekdy sem neco hodim (jestli hodim? tezko rict, bojim se) tak bych to co jsem driv napsal akorat schytal...

edit: na co to, sakra, odpovidam? Vzdyt tu nic neni? Mam haluze, dneska jsem zadny drogy jeste nemel :shock:
Hodně budem někde...
Amid

Příspěvek od Amid »

real dead one, Techniku mas sice na urovni, to jo, hrat pomalu ale neumis, a pokud tohle beres jako utok, tak potom nechapu, proc zde sve vytvory vystavujes. Tema se nazyva ''zhodnote nase nahravky'', ne ''zbuzerujte nase nahravky'', nauc se prijimat kritiku. Vsechno, co tu bylo receno bylo pravdive.

Jinak k veci. Ty bendy chteji fakt pocvicit. To same plati o vibratu. Snazis se tony vibrovat rychle, ale vysledek je mizerny, jde to dokonce vycist i z pohybu ruky.
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

SUK píše:...metalaci prilis neoceni nejakyho folkace ci co, co hraje tim ze toci ladicim kolikem a bendama a naprosto hrozne moc procitene a pomalicku....
Nevím, ale když se řekne folkáč, tak si nepředstavím takového hráče co popisuješ... :D
mtmccox: Super stránka, díky. Ale nemůžeš mi prosímtě ještě popsat jak jsi to dostal do mp3? Nějak jsem to z toho popisu nepochopil. Jinak mě štve, že se mi občas zasekne začátek taktu, takže to je pak totálně bez rytmu, ale to bude asi tím, že u toho mi dělá počítač 100jiných věcí a prostě nestíhá ten flash...
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

MP3 jsem si stvořil taky v Audacity, prostě jsem jako zdroj nahrávání nastavil systémové zvuky (nebo mixér, nebo nějak tak to tam bejvá.)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

fixja: tak ja si pod folkacem predstavim taky neco jinyho, nicmene, tenhle typ lidi nevim kam (stylove) zaradit, tak jsem tam pichnul folkace no :D
Hodně budem někde...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

SUK: sorry, napsal jsem to, ale pak jsem to stáhl, nepotřebuju přilívat olej do ohně. Teď tady ten příspěvek není, ale nepsal jsem tam nic ani ve smyslu, cos ty dokázal, že kritizuješ, na názor má právo každej. Ale vyloženě arogantní příspěvky na dostl slušnej výkon mě taky nejsou lhostejný. Je to ještě mladej kluk, hraje dobře, a to že tomu něco schází si tady taky už vyslechl.

EDIT: a já bych to taky nezahrál :wink:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Nápad na nový "Sajrajt".
http://www.box.net/shared/375dtd4sar
[A nebuďte zlí, kdybyste viděli podmínky v jakých to bylo nahrávané... :mrgreen: Začínaje sluchátkama za 120 Kč nasazenýma na koleno a problémy se zvukem konče (jedna minuta a i tak jsem se s tím docela sm*lil v Reaperu, a zvuk je pořád špatný) ...Rytmus je špatný, příště to zkusím nahrát, ale potřeboval bych pořádný mikrofon a stojan na něj]
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dobrý. Mně se to líbí i preš ty chyby. Jestli to máš čistě ze své hlavy tak fakt dobrej motiv! :)
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Hodně zdařilé, na začátku je malounko odlišné frázování ale to je asi záměr, některé bendíky bych ještě drobátko začistil. Ale jinak moc dobré. A neber mne až tak doslova, je to moje moc oblíbená pecka, tak jsem asi trochu deformován...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Telekom: Thumbs up! První song, co jsem se od nich učil (studiovku teda naposlouchanou nemám, hraji toto http://www.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm ... uTC8w943mo ) a taktéž můj oblíbený od nich. Zupa. :)
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Telekom:
krasny .. vic by mi to sedelo na stratika, a jeste misty krapitek vic toho feelingu (cekam az se zas ozve RDO :lol: ) ale jinak parada .. SONYCD je absolutne dokonala skladba ..
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
filo01

Příspěvek od filo01 »

Prejdák, Tele-kom: teda chlapci, udělali jste mi po ránu radost, klobouk dolů, po takových příjemných nahrávkách se jde hned líp do práce :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Prejdák: Máš dobře našlápnuto, na tom "beglajdu" bude nutné ještě zapracovat, i doprovodná kytara by měla mít nějaký výraz.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Dík :)
Jinak vzal sem si něco jak ze studiovky tak i ze živáku (ten jinak frázovanej začátek) a něco hraju podle sebe, takže je to takovej mix. Ale musím říct, že ta písnička je teda mnohem složitější než vypadá a dala mi slušně zabrat. Nechápu jak to ten Gilmour dělá, že to hraje s takovou lehkostí, to je fakt těžký napodobit.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To je pravda ale zkus to vzít takhle: Kolikrát jsi tu pecku zahrál Ty a kolikrát Gilmour? Nebo-li klišé ale pravda: "Čím více hraješ, tím lépe Ti to jde..." A zahrál sis to taky s živými muzikanty, nebo jenom s backtrackem? Živý hraní moc, moc pomáhá.
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Atkins: jo, to uz jsem slysel tolikrat. A kdyz se zeptam nekoho, jestli si nechce sem tam zahrat, tak me kazdy posle do riti :D
Hodně budem někde...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Tak si přijď zahrát, není nic snazšího...
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Latam píše:Tak už by to mělo šlapat. Chyby tam jsou, ale jak jsem psal, je to improvizace tak mi je snad odpustíte. Doufám, že se od sebe ty stopy nerozjeli moc. Za každou pozitivní či negativní názor děkuju.
http://bandzone.cz/silentnoise
Nikdo nic?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Dobrá:
1. Moc přeefektováno - jednotlivé hlasy se pak slývají a je to takový maglajz - ubrat hallu, ubrat delaye a u delaye hlavně pozor na časování...
2. Sólová kytara - nekteré bendy ne zcela ladí, některé tóny tak docela nezapadají do harmonie (to je ale věc vkusu)
3. Žánrové zařazení - nemyslím že by to tak úplně byl "rock progressive"

Ale jinak pohoda, nejsou tam žádné vyložené prasárny, je to k poslouchání a nijak to neuráží.
Za mne palec nahoru a vytrvat!
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“