Kytara a leváci
Pravidla fóra
Re: Kytara a leváci
Jsem absolutní levák. levou ruku včetně prstů mám obratnější a rychlejší než pravou, proto jí mám na hmatníku. Všichni praváci hrajou obráceně !!!
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Podle mě žádné jednoduché vysvětlení neexistuje. Já sám jsem pravák a myší pracuju oběma rukama (abych si odpočinul). Syn je pravák a kytaru do ruky několikrát vzal (nehraje) intuitivně obráceně...
Kdybych byl levák a začínal, asi bych se spíš přizpůsobil velké nabídce pravorukých kytar, pokud by mi to vysloveně nevadilo.
Kdybych byl levák a začínal, asi bych se spíš přizpůsobil velké nabídce pravorukých kytar, pokud by mi to vysloveně nevadilo.
Jsem levak a nedokazu si predstavit hrat jako pravak ,ale vidim tu spousta levaku hraji jako pravaci, to teda smekam a trochu me mozna mrzi, ze jsem to od zacatku taky nezkousel, ono by to urcite slo. Otazka je , na co je tak sikovnejsi ruka v mem pripade leva, jestli ma rytmus nebo na praci na hmatniku