Jak naladit 12 ti strunnou kytaru
Pravidla fóra
Re: Jak naladit 12 ti strunnou kytaru
Má skvělý zvuk,je to super kytara a mám jí od známého a vím,že to není aušus:-)Hraje to dobře jen občas se mi zdá pochybení,ale díky moc za odpovědi...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
IMHO devítistrunný Rieger není vůbec špatný nástroj...Pravda, je to takový trochu "veliký" ale hraje to dobře...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nevím jestli to ne ni tím,že jsem tam dal pouze desítky struny??....
- ...EDGE...
To ne, kvalitni nastroj ladi i s desitkama.
to vám tady tak chybim jo?woro90-1 píše:kde je vlastně vorech6? dlouho jsem ho tu neviděl...
Popravdě po tý ostudě co jsem si tu uříz, když jsem sem v lehce podroušeném stavu(díky tomu sem si ani nelnaldail kytaru) hodil tu nahrávku(mezi náma potom co sem to tu našel sem myslel, že vyletim z kůže co sem to udělal), se mi tady moc ukazovat nechtělo.
Můj poznatek ke sluchu-relativní se dá vycvičit docela dobře. Po cca 2,5 roku hraní(podle mýho subjektivního pocitu sem byl předtim hluchej jak poleno) jsem bez ladičky podle pátýho políčka(teda pokud vim, že basový e mam dobře)schopen naladit zbytek strun na +-5centů.
Poznatek číslo dva-zlepšování sluchu je(sice ne úplně, ale nějak určite)přímo úměrný umění zpívat. Teď jsem schopnej nějaký písničky zpívat i sólo(teda na pódium bych s tim nevylez, ale v partě mezi kámošema nebo v hospodě je to v pohodě)a před začátkem hraní jsem nezazpíval ani tón, natiž nějakej interval.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Ahoj kluci jsem tady nový a potřebuji radu. Koupil jsem dvanáctku a i když jí naladím, a všechny akordy znějí nádherně, tak jediný co je úplně neposlouchatelný je déčko, to je šílený. Na kytaru hraju už spoustu let ale na šestku a elektriku, dvanáctku mám první. Dělá to ta druhá struna od spodu nad éčkem a když jí podladím aby se dalo déčko poslouchat, tak zase neznějí ostatní akordy. Sedím u toho už dva dny a nic. Díky za rady.
Jak, že se nedá poslouchat? Špatně to intonuje, drnčí, bzučí... můžeš to nějak líp popsat? Klidně to i nahraj, jestli máš čím
.