Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
Ano, Guild se poslední dobou v lubovkách překonává. Masiv bych od asijského výrobce neriskoval, je zvukově spíš tenký, na doprovody dobrý, na jednohlasé sólo už žádný zázrak. Jejich překližka ale hrála u Thomanna pěkně a moc nestojí.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
krasnej test toho guildu
na sucho zni trochu do selmeru coz pro vetsinu lidi bude asi nevyhoda, nicmene me se to libi 
Moje nástroje Peerless & Peerless. Stačilo vyhodit Bigsby a hned ten zlatý hraje jako fládrovaný.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Já na ně moc nejsem, ale z koukání se na Gretsche na Thomannu a poslouchání jejich zvukových ukázek jsem se nějak dostal k tomuhle, a slintám
Možná jednou.
Kundolapka jaxviň
Odkaz na Thomann

Kundolapka jaxviň
Odkaz na Thomann
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tuto kytárku jsem celé odpoledne zkoušel v Aleximu před docela dosti lety (chtěl jsem ji v pravdě vyměnit za můj tehdy zbytný JB). Hraje velmi dobře a je hezká. Trošku malá, ovšem to je věc designéra a též názoru uživatele. Doporučuji.Demilich píše:Já na ně moc nejsem, ale z koukání se na Gretsche na Thomannu a poslouchání jejich zvukových ukázek jsem se nějak dostal k tomuhle, a slintámMožná jednou.
Kundolapka jaxviň![]()
Odkaz na Thomann
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
Cornellova ES-335 je vážně žrádlo

►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo ta je zajímavá i zvukově 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Myslím, že tahle divnost od Michihira Matsudy by mohla patřit sem.
https://www.flickr.com/photos/matsudagu ... 7753/show/

https://www.flickr.com/photos/matsudagu ... 7753/show/

| Cruel YT | Cruel sptf
Fůj, tosemselek, přesto, žeto nemá ani polo, ani lub, tak je to moc pěkný artefakt. No a na jazz to asi moc nebude, vždyť je to udělané na pravé stehno. Teda pokud rádi točíte kolíky, tak by se mohla použít i vlevo. Teda spíš asi pro holky...JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
No právě ta kobyla + snímač se tváří jakoby z lubovky. 
| Cruel YT | Cruel sptf
Ta věc je nádherná. Má jen malou vadu na kráse, nedotažená hlava, jen prostě chybí. A to je pro výtvarníka málo, vysral se na to, poniváč nevěděl co s tím. Jináč, klobouk dolů.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
jasne, nekolik let to vymyslel, ladil a vyrabel a pak se vysral na hlavu.
To je presne v Matsudove stylu
To je presne v Matsudove stylu
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Absolutní klasika, dodnes nepřekonaná .. o nějaké matsuda úchylnosti apod. se snad vůbec nebudeme bavit
.. čili Gibson L7, a i když to je Wes M., tak to není L5 - na týhle (Wes Montgomery Trio) desce měl vypůjčenou L7 od Barney Kessela, a nic potom, ani předtím z jeho nahrávek nezní takhle dokonale, dřevěný, čistý zvuk...
Myslím, že právě po týhle zkušenosti si nechal od Gibsonu dělat L5 bez zadního snímače.. ale L7 je
pořád někde jinde.
.. čili Gibson L7, a i když to je Wes M., tak to není L5 - na týhle (Wes Montgomery Trio) desce měl vypůjčenou L7 od Barney Kessela, a nic potom, ani předtím z jeho nahrávek nezní takhle dokonale, dřevěný, čistý zvuk...
Myslím, že právě po týhle zkušenosti si nechal od Gibsonu dělat L5 bez zadního snímače.. ale L7 je
pořád někde jinde.
I´m wheels... movin´wheels
cherreda: nejhnusnější kytary jsou vdle, takhle prznit krásný téma...
Na stěnu do DOXu možná.
Na stěnu do DOXu možná.
hOI!!!
Matsuda - dal bych to spíše do nového tématu ve smyslu zajímavých kytarových kuriozit, tj. netradiční vzhled, konstrukce atd., ovšem ve smyslu pozitivních příspěvků.
Airline Tuxedo PRO RJ Sign.

Airline Tuxedo PRO RJ Sign.
Taky zvláštní. Docela by mne zajímalo, kudy a hlavně jak, tam dostali ty poťáky a elektroniku všeobecně. Dírou pod snímačem? Pod slintákem? Vsublimovali? Nebo nějaké jiné kouzlo? JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Tahle PRS se mi velmi líbí ale cenově je teda hóódně vysoko. A protože kytaru s tvarem PRS jsem chtěl víc než s tvarem ES 355, koupil jsem HB (je tedy víc než 20x levnější) a líbí se mi taky.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
Hele, tady máš obdobu z CZ luhů a hájů. Nejsem příznivcem el. lubovek, ale tahle mě fakt zaujala. http://hudebnibazar.cz/lubovka-inspirov ... /ID930928/
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
tohle peklo zde jiz probihalo. Verim, ze bude hrat suprove, ale ten design je proste splacane zlo.