edit: kašlu na to nechám to tak jak to je
Project NeoXplorer
Re: Project NeoXplorer
Jó čím se lakuje vodou ředitelnej akrylát to fakt nevím ( lakoval jeden kluk v praxi ), ale lak to bude podle mě pevnější a to s tím tvým nitrem mě docela překvapuje, protože by to měl být měkčí lak, i kmotr truhlář říkal, že se mám na nitro vykašlat, že se to zachvilku odře
.
sice tam sem tam nějaký drobný pupínek je, ale ten nehraje 
no však jo, je to megaměký, blbě třísknu trsátkem a je tam rejha, ale co, naleštěný kytary stejně nejsou rokenrolFlajtr píše:Jó čím se lakuje vodou ředitelnej akrylát to fakt nevím ( lakoval jeden kluk v praxi ), ale lak to bude podle mě pevnější a to s tím tvým nitrem mě docela překvapuje, protože by to měl být měkčí lak, i kmotr truhlář říkal, že se mám na nitro vykašlat, že se to zachvilku odře.
edit: kašlu na to nechám to tak jak to jesice tam sem tam nějaký drobný pupínek je, ale ten nehraje
Všecky laky co se u nás v normálních obchodech prodávají jsou mega měkké.... je úplně fuk jestli je to syntetika akrylát, nitro nebo polyurethan - s lakem na kyatarách z obchodu se to vůbec v tvrdosti nedá srovnávat. Pokud si člověk prostě nesežene dvousložkové laky nebo si to nenechá nalakovat v autolakovně tak má smůlu...
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.