Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
jeux

Příspěvek od jeux »

Používam Dunlop 1,14 hladké,barva tmavě růžová,hraje se mi s nim dobře a navíc má super zvuk,ale mam pocit,že dlouho nevydrží,nakoupil sem si jich tedy hromadu,takže nemam problém:)
Kytara Jackson DKMG Dinky+Jackson SLS3 Soloist
Laney GH50L,box AXL 412 Rapture
http://bandzone.cz/fan/jocik
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Teď jsem začal experimentovat s Jim Dunlop Jazz III a hraje se s ním dobře.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Po čase si zase myslím, že nejlepší je GD Sharp 1,3. Je dobrý na všechno, nejlepší na sóla, ale na doprovody si beru jiný, protože ho dokážu opotřebovat za 2 hodiny, což je škoda, beru ho jako takovej cukřík za odměnu :wink:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje 8-)
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

*Twisted.Brother* píše:Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje 8-)
Jn o tom mi zrovna dneska říkal kámoš ve škole:))
Škole rocku :D
Naposledy upravil(a) mata911 dne 20.06.2007 21:09, celkem upraveno 1 x.
termyx

Příspěvek od termyx »

*Twisted.Brother* píše:Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje 8-)
u nás ho maj asi za 13kč..ale to asi bude jen levná čínská kopie :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Jn o tom mi zrovna dneska říkal kámoš ve škole:))
Škole rocku :D[/quote]

To je v tom filmu? A já to prošvihl...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

nn škola rocku ne... Pick Of Destiny ... (trsatko osudu) ale z nepochopitelneho duvodu se to v cestine jmenuje kralove rocku :shock:
Mig_all

Příspěvek od Mig_all »

Hele ja ten film taky videl uz davneji a to trsko mit dobra frajerinka pro znale:-) U vas za 13kc jo? Nechces mi ho kupit?
Epiphone SG G400 Cherry Left Hand, Marshall MG 15W, D´Addario 9-42, Dunlop Tortex 1mm
Mig_all

Příspěvek od Mig_all »

Epiphone SG G400 Cherry Left Hand, Marshall MG 15W, D´Addario 9-42, Dunlop Tortex 1mm
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

RJ píše: To je v tom filmu? A já to prošvihl...
Nn, v tomhle filmu to není, ale prý tam tam hrál ten samý borec (:?)
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

*Twisted.Brother* píše:nn škola rocku ne... Pick Of Destiny ... (trsatko osudu) ale z nepochopitelneho duvodu se to v cestine jmenuje kralove rocku :shock:
vypadá to...zajímavě. Dá se to někde sehnat?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

To trsátko z toho filmu se jako fakt dá někde koupit, nebo jste jen halucinovali? :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
termyx

Příspěvek od termyx »

né to sem jen tak plácnul..tak starý a pořád věříte na pohádky... :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

Vím, že se tu řeší něco jiného, ale když už se do toho tak zabrousilo:
Tak dneska jsem si sehnal CDa od Tenacious D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Demilich píše:To trsátko z toho filmu se jako fakt dá někde koupit, nebo jste jen halucinovali? :D
Viděl jsem to na ebay :), samozřejmě kopie :wink:

Já mám trsátek plno :lol:
Struny mám 9ky takže používám měkčí trsátka. V poslední době je nejoblíbenější Tortex 0.5 a 0.6 a taky mi dneska došel George Dennis Sharp 0.88 a to taky není špatné. Potom mám ještě Stubbyho a Big Stubbyho oboje 1mm a to je taky moc dobrý trsátko ale jenom na brnkání. Na akordy a rozmachy rukou je dobrý Dunlop Nylon Midi 0.67, je dost měkké a příjemné do ruky. Pak mám ještě něco ale to spíš nepoužívám. :roll:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

a jaké mám trsátka.............to se dozvíte v podpisu..........jinak ty vlastní výroby si dělám z CD (tlustší) a z DVD (tenčí)
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Petr1992
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr1992 »

Já jich používám docela dost ale značka jedině Dunlop z Dunlopu pouze Standarty 0.6 mm a 1mm jiné nepoužívám jsou supr
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vlastnim nekolik mnoho Dunlopu od 0.50 az po 1.5, driv jsem hraval s hodne mekkyma (0.67), ale ted zacinam pouzivat spis tvrdsi... Struny mam 11ky (ale asi budu porizovat mekci :))

BTW: Jazz III mam taky a muzu doporucit ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

Shanim Ernie Ball..nevíte kde je prodávaj?
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“