Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Používam Dunlop 1,14 hladké,barva tmavě růžová,hraje se mi s nim dobře a navíc má super zvuk,ale mam pocit,že dlouho nevydrží,nakoupil sem si jich tedy hromadu,takže nemam problém:)
Kytara Jackson DKMG Dinky+Jackson SLS3 Soloist
Laney GH50L,box AXL 412 Rapture
http://bandzone.cz/fan/jocik
Laney GH50L,box AXL 412 Rapture
http://bandzone.cz/fan/jocik
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Po čase si zase myslím, že nejlepší je GD Sharp 1,3. Je dobrý na všechno, nejlepší na sóla, ale na doprovody si beru jiný, protože ho dokážu opotřebovat za 2 hodiny, což je škoda, beru ho jako takovej cukřík za odměnu 
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje 
Jn o tom mi zrovna dneska říkal kámoš ve škole:))*Twisted.Brother* píše:Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje
Škole rocku
Naposledy upravil(a) mata911 dne 20.06.2007 21:09, celkem upraveno 1 x.
u nás ho maj asi za 13kč..ale to asi bude jen levná čínská kopie*Twisted.Brother* píše:Ja používám trsátko osudu .... Pokud mluvime o puvodu tohoto zazracneho trsatka jdeme do doby carodeju , priser , kralu , hradu , magie , Kde místní čaroděj vyzval Belzeboze na souboj , belzeboz byl ovsem velmi silny a nedovolil carodeji ho porazit kdyz tu nahle slysel boj kovar nedaleko od mista kde se boj odehraval ... vzal svuj mec a usekl dablovy zub natoz carodej rekl zaklinadlo "Odkud jsi prisel,tam pujdes,dokud kompletni opet nebudes!" nahle dabel zmizel v plamenech carodej vzal zub do sveho zamku a peclive ho studoval a rozhodl se dat zub kovari ktery z nej utesal trsatko ... kovar byl zamilovany do divky a proto jedne noci prisel pred jeji komnatu a zahral to nejpekelnejsi rockove solo cimz si ziskal jeji lasku ... Trsatko je zelene a pekelne dobre se snim hraje
to a to a za chvíli zas tohle
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem to na ebayDemilich píše:To trsátko z toho filmu se jako fakt dá někde koupit, nebo jste jen halucinovali?
Já mám trsátek plno
Struny mám 9ky takže používám měkčí trsátka. V poslední době je nejoblíbenější Tortex 0.5 a 0.6 a taky mi dneska došel George Dennis Sharp 0.88 a to taky není špatné. Potom mám ještě Stubbyho a Big Stubbyho oboje 1mm a to je taky moc dobrý trsátko ale jenom na brnkání. Na akordy a rozmachy rukou je dobrý Dunlop Nylon Midi 0.67, je dost měkké a příjemné do ruky. Pak mám ještě něco ale to spíš nepoužívám.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Vlastnim nekolik mnoho Dunlopu od 0.50 az po 1.5, driv jsem hraval s hodne mekkyma (0.67), ale ted zacinam pouzivat spis tvrdsi... Struny mam 11ky (ale asi budu porizovat mekci
)
BTW: Jazz III mam taky a muzu doporucit
BTW: Jazz III mam taky a muzu doporucit
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus