Basa na metal

Precission, Jazz, Modern, ...

Nej značka basy na metal

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

32dylan1

Re: Basa na metal

Příspěvek od 32dylan1 »

keby že mám prachy tak beriem určite toto.. :D
http://www.hudobne-nastroje.sk/product. ... uctID=1322
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Mormo píše:Metal hraju už 15 let a řeknu to asi takhle - na to, aby i metal zněl dobře můžeš mít v podstatě nástroj jakéhokoliv výrobce. Vždycky jde jen o kvalitu zpracování a o tom jaký zvuk preferuješ. V tomhle směru jsou všechny "zaručený" značky na metal na nic, pokud tyhle kritéria nesplňují.
Při posledním kupování jsem tyhle "zaručený" značky zkoušel a ani jedna mi nesedla - nakonec, když už nebylo kam jsem vzal do ruky už jen z povinnosti Sandberga a v tom to přišlo! Zvuk, který jsem celou dobu hledal najdu u basy do té doby pro mě neznámé...
měl bych podobný názor, i když ne z vlastní zkušenosti. Ono povídat tu o nějakých značkách, které se hodí do metalu a které ne je trochu zavádějící. Nemá cenu někomu tvrdit, že basa značky A je na metal nejlepší. Může se sice všeobecně doporučit, ale zvuk si musí každý vyhodnotit sám.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
cenda

Příspěvek od cenda »

přesně tak.... pod to bych se podepsal... viděl sem hrát metal i s Jolanou a byl to fakt mazec... je to jenom o tom co se ti líbí za zvuk... a jak se ti na to hraje...
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“