S tím Mooer: já, když jsem kupoval ten svůj TomsLine Matchbox DI (a to už bude snad deset let, tehdy byly ceny těchhle drobností trochu výš, než dnes) platil jsem za něj cca 1100- 1200 Kč. To samé od Mooer stálo nějak kolem 2200. Tehdy jsem někde četl (už je to dávno a navíc už nepamatuju zdroj, takže bez záruky) že Mooer je nějaká jakože "značka" pro kterou některé věci navrhuje chlap, který se jmenuje Tamás (maďarská verze Tomáše) a nějaké věci si nechá dělat "bokem pro sebe" a prodává pod "svou značkou". Snad to bylo popsáno nějak podobně... S tím, že Mooer se "profiluje" jako dánský, kdežto onen Tamás je Maďar...
Ovšem jak říkám, informace bez záruky.
Ten Matchbox DI jsem používal, když jsem hrál s jednou sranda kapelou, akorát jsem se začal vracet k muzice, neměl jsem ještě žádný pořádný aparát a hrál jenom přes pedalboard do levné čínské aktivní bedny, která byla u nich ve zkušebně "navíc" (zbyla z páru, kde jedna "odešla" a oni pak koupili nový pár - a už tolik nešetřili

). Sestava Pb byla Boss LM-2B limiter, Bass eq a chorus (obojí Behr) a pak tenhle DI. A když jsem zapnul cabsim, začalo mi z toho lézt přesně to, co jsem potřeboval i bez použití eq...
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.