B.C.Rich Warlock Dark

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Richmol

B.C.Rich Warlock Dark

Příspěvek od Richmol »

Hral už niekto z Vás na tejto gitare? Co si o nej myslite, aky ma zvuk?
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-dark/ ... 18:0:0:1:0
woro90

Příspěvek od woro90 »

Warlock je dost oblíbený, hlavně má příjemný krk. Zvukově ale nemohu posoudit, slyšel jsem ho jen na nějakém podivném kombu, ale i tak to neznělo vyloženě špatně.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Já jsem hrál na trošku jiný typ, který ještě neměl tak zaoblené ty hrany, ale byl ve stejné cenové kategorii. Zvuk nic moc, krátký sustain, přepadával, totálně nepohodlná kytara. Někomu to ale ke spokojenosti stačí :)
Banhof

Příspěvek od Banhof »

No já mám tohodle Warlocka a nemůžu si jej vynáchválit. Je to sice cenový rozdíl
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-maste ... 18:0:0:1:0
Jinak Jediný rozdíl je, že mám na něm snímače Seymour duncan SH6. Zvuk perfektní hutný, čitelný. A navíc tudle kytaru vyráběli ve firmě NBE.
Chce to vyzzkoušet a pak se rozhodnout
woro90

Příspěvek od woro90 »

Jo, na hlavu přepadává, to je pravda. Mně ale nepohodlný nepřišel.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

no ja už si na tohle přepadavani budu davat ku*va bacha, protože mě to to totalně se*e! Člověk si ani nemůžu pohodlně zahrat... :( nechcete někdo moji kytaru? :lol: prodam!!! :D ne kecám ted nemám prachy, kdybych měl tak bych okamžitě vyměnil...
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva »

Kamarad Warlocka mel celkem dlouho a nestezoval si, a co sem slysel na zkouskach zvuk mel velmi peknej. Jinak, ze prepadava na hlavu o tom zadna, ale to prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit :) ...
Kytara: SHARK Superstrat performed by Haik Guitars :)
Kombo: FENDER - Frontman 212R
Efekt: Kytarový multiefekt ZOOM 505 II
Kabely: PLANET WAVES - Circuit breaker
Struny: GHS - Boomers 10-60 Zakk Wylde sign.
Trsátka: DUNLOP - Tortex 1mm
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Shiva píše:...prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit :) ...
No tak třeba moje SG nepřepadává (Gibson standard) - Jak ho na sebe pověsíš, tak zůstane. To přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvar :)
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Regular John píše:
Shiva píše:...prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit :) ...
No tak třeba moje SG nepřepadává (Gibson standard) - Jak ho na sebe pověsíš, tak zůstane. To přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvar :)
já to tak myslel, ale kolega to očividně nepochopil :roll:
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva »

Mjkl píše:
Regular John píše:... přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvar :)
já to tak myslel, ale kolega to očividně nepochopil :roll:
V poradku... Asi sem se nevyjadril prilis jasne :D ...
Kytara: SHARK Superstrat performed by Haik Guitars :)
Kombo: FENDER - Frontman 212R
Efekt: Kytarový multiefekt ZOOM 505 II
Kabely: PLANET WAVES - Circuit breaker
Struny: GHS - Boomers 10-60 Zakk Wylde sign.
Trsátka: DUNLOP - Tortex 1mm
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“