B.C.Rich Warlock Dark
Pravidla fóra
B.C.Rich Warlock Dark
Hral už niekto z Vás na tejto gitare? Co si o nej myslite, aky ma zvuk?
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-dark/ ... 18:0:0:1:0
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-dark/ ... 18:0:0:1:0
Warlock je dost oblíbený, hlavně má příjemný krk. Zvukově ale nemohu posoudit, slyšel jsem ho jen na nějakém podivném kombu, ale i tak to neznělo vyloženě špatně.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Regular John
No já mám tohodle Warlocka a nemůžu si jej vynáchválit. Je to sice cenový rozdíl
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-maste ... 18:0:0:1:0
Jinak Jediný rozdíl je, že mám na něm snímače Seymour duncan SH6. Zvuk perfektní hutný, čitelný. A navíc tudle kytaru vyráběli ve firmě NBE.
Chce to vyzzkoušet a pak se rozhodnout
http://kytary.cz/b-c-rich-warlock-maste ... 18:0:0:1:0
Jinak Jediný rozdíl je, že mám na něm snímače Seymour duncan SH6. Zvuk perfektní hutný, čitelný. A navíc tudle kytaru vyráběli ve firmě NBE.
Chce to vyzzkoušet a pak se rozhodnout
Jo, na hlavu přepadává, to je pravda. Mně ale nepohodlný nepřišel.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Kamarad Warlocka mel celkem dlouho a nestezoval si, a co sem slysel na zkouskach zvuk mel velmi peknej. Jinak, ze prepadava na hlavu o tom zadna, ale to prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit
...
Kytara: SHARK Superstrat performed by Haik Guitars 
Kombo: FENDER - Frontman 212R
Efekt: Kytarový multiefekt ZOOM 505 II
Kabely: PLANET WAVES - Circuit breaker
Struny: GHS - Boomers 10-60 Zakk Wylde sign.
Trsátka: DUNLOP - Tortex 1mm
- Regular John
No tak třeba moje SG nepřepadává (Gibson standard) - Jak ho na sebe pověsíš, tak zůstane. To přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvarShiva píše:...prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit...
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
já to tak myslel, ale kolega to očividně nepochopilRegular John píše:No tak třeba moje SG nepřepadává (Gibson standard) - Jak ho na sebe pověsíš, tak zůstane. To přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvarShiva píše:...prepadava napriklad SGcko i FLV a pouzivaj se, a ty co je maj tak si je z 90ti % nemuzou vynachvalit...
V poradku... Asi sem se nevyjadril prilis jasneMjkl píše:já to tak myslel, ale kolega to očividně nepochopilRegular John píše:... přepadávání se nejspíše týká hlavně levných kopíí, které s originálem mají společný jen tvar
Kytara: SHARK Superstrat performed by Haik Guitars