Zdravim,
myslite, ze by slo takovouto kapelu:
el. piano, basa, bici, el. kytara, ak.kytara, housle a cello (snimace)
hrajici gospel, ozvucit a ovladat pres ext. zvukovou kartu? napr. skrz ´http://www.rme-audio.de/en_products_fireface_800.php + Cubase ?
Sbor a soliste by sli pres analog. mix.
Pripadne mi ze bych z toho byl schopen dostat hodne, za "malo" penez, navic bych to vyuzival i na zkouskach... klavesy pres midi, lepsi efekty pro nastroje, echo, ...
Zni to moc hezky na to, aby to bylo tak jednoduche..
Diky za rady a tipy.
zvuceni koncertu pomoci ext. zvuk karty?
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Určitě by to šlo, otázkou ale je, jestli je to vhodné řešení. Co se týká ozvučení nástrojů, zvolil bych klasické snímání přes mikrofony. Klávesy bych pro lepší zvuky hnal přes nějaký syntezátor (nebo jak se ty krabičky jmenují). PC bych moc na živé hraní nevěřil - v půlce skladby ti vyskočí bluscreen a je to v pytli. Volil bych proto raději Mac - ty pro živé hraní používají i profi kapely. Místo té zvukovky bych raději koupil větší mix a mikrofony, ale to bude trochu dražší... NAvíc k tomu, aby to všechno šlapalo plynule by byl potřeba nadupaný počítač...
Hraju na kytary a mašinky
- Jens Ludwig
- Odborník
nejni to nemožný, má to svoje ale....
co se týče zvukovky - ta jde naprogramovat na stand-alone mód - nemáš tam ale docela potřebný EQ...
ty klávesy přes MIDI mi přijdou docela divočina, ale proč ne - i tak se to používá... - tady už by byl problém, kdyby se ti PC seklo...
co se týče zvukovky - ta jde naprogramovat na stand-alone mód - nemáš tam ale docela potřebný EQ...
ty klávesy přes MIDI mi přijdou docela divočina, ale proč ne - i tak se to používá... - tady už by byl problém, kdyby se ti PC seklo...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....