--------------------------
Moje řeč.

To jsem taky slyšel. Je to dost možné.Nero píše:Na druhou stranu, mám informace od lidí z kytar.cz, a to od lidí na nejvyšších postech, že Valvekingy patří na špičku žebříčku, co se poruchovosti, a tedy výskytu reklamací týče.
Mám informace asi 1,5 měsíce staré, ergo z doby, kdy Bugery na kytarách.cz ještě nevedli, takže tato značka neměla šanci se do tohoto žebříčku zapsat. Možná že na musiccenteru jsou jiné zkušenostiWohma píše:Ja slysel o prvenstvi Bugery, takze tady tyhle zpravy bych bral s rezervou.
whoa, tak to doufám že se s JVM205H nikdy nesetkám... upřímně jsem ještě u lampáče neslyšel méně barevný a dynamický čistý zvuk než u VKSkiner píše:K čistému kanálu musím říci, že subjektivně se mi s mojí kytarou líbil víc, než univerzálně nastavení clean u Marshallu JVM205H
uznávám... nezkoušelWohma píše:Dark Axel: Co si vzpominam, tak s cistym kanalem delal divy Bright Switch, s nim to hralo slusne, zkousel jsi to tehdy? Jestli ne, tak to plne chapu, ale s tim Brightem to hralo fakt o tridu lip. Aspon na humbuckery.
Výkon je ti na nic, když zvuk není optimální. A pokud využiješ především čistý zvuk, tak bych hledal někde zcela jinde - Crate, Blacheart, Laney.breakmark píše:chci si tudle hlavu koupit nejenom proto ze to je snad nejvykonejsi-nejlevnejsi lampovej aparat co sem videl, ale taky proto ze ve spojeni s Vintage reprakama ma prej dost dobrej zvuk.Budu na to hrat s Gibsonem LP studio. Myslite ze je to idealni? (vyuzival bych spis Clean channel pro muj styl...
![]()
Já jsem ho měl jednou půjčený a na ten metalcore třeba to je ucházející (ani jsem neměl čas to moc poštelovat) a jestli máš něco ve stylu tubescreamera na zkonkrétnění tónu, tak to nebude nejmenší problémMejlaSN píše:Zdravim chlapi,
přemejšlim nad levnou celolampou a Valveking mi docela padl do oka...rozmýšlím se nad novou kytarou nebo právě zesíkem a až pojedu do Prahy, tak to všechno ozkouším, ale mám jeden dotaz.
Myslíte, že z něj dostanu nějakej zvuk na HCčko nebo nu-metal, nebo je to spíš na ty klasičtější styly metalu a rock? Plánuju, že stejně budu používat krabičky Manox OD808, nějakej distortion od Digitechu a Boss NS2. Momentálně mám multiefekt RP155 od Digitechu a neni to pravý ořechový.
Dík za odpovědi