multiefekt, 3000 až 4000 Kč, poraďte
Pravidla fóra
multiefekt, 3000 až 4000 Kč, poraďte
chtěl bych si pořídit nějaký multiefekt, kolem 3 až 4 tisíc, ale nevím, jaký si vybrat
, takže chtěl bych vědět váš názor, jaký mulťák byste mi dopručili. 
Re: multiefekt, 3000 až 4000 Kč, poraďte
Line6 Pod 2.0? Kamahl ho tuším má.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle Boss ME-50? V bazaru ho zrovna maj za 5000,- - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=4 ... =0®ion= To uz myslim je docela slusnej efekt, kamos to ma a jako parada 
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
3-4 tisíce Axi 
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
No ja vim, ae tak kdyby jeste tu tisicovku nekde zfachcil, tak by ho moh vzit, ne? Ten bude asi lepsi nez ten line6 pod, ne?Prejdák píše:3-4 tisíce Axi
Já nevím. Je to možné, ale nemusí být. Cena není rovná kvalitě.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
No jasny, ae zrovna tady bych zas tolik nevahalPrejdák píše:Já nevím. Je to možné, ale nemusí být. Cena není rovná kvalitě.
Ten Boss je super věc , ale musí se to postavit před dobrej apec jinak to stojí za nic. POD 2.0 jsem měl a jsem rád , že jsem se ho zbavil , nic moc to neumí oproti těm ostatním multakum tyhle cenovy kategorie , je to sice kvalitní , ale neumí to fakt nic moc. Koukni na pandory , jsou sice malý a firemní presety jsou spíš do cirkusu , ale da se z toho vyloudit kvalitní zvuk 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
tak jestli ste zkoušeli ty starý pody ,tak se vám nedivím,ale jinak ty novější XT a vejš to je špica ,můžu srovnávat,měl sem Boss gt 6 ase zvukem Poda xt se to nemůže rovnat ani omylem
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
problem je v tom, ze pod xt stoji 7k
mno dá se sehnat i levnějc já ho kupoval tuším za 5 a půl papíru,kolik je psaná cena v inzerátu mě skoro nezajímá,stačí zavolat a když dotyčnýmu řekneš že mu zejtra dáš prachy na dřevo a tolik a tolik ,většinou povolí 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
sry za OT:panedge píše:mno dá se sehnat i levnějc já ho kupoval tuším za 5 a půl papíru,kolik je psaná cena v inzerátu mě skoro nezajímá,stačí zavolat a když dotyčnýmu řekneš že mu zejtra dáš prachy na dřevo a tolik a tolik ,většinou povolí
já po xmilionech efektů co jsem měl doma i třeba jen na ozkoušení, jsem nejspokojenější s Xt live
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
jo jo, pod je zvukove na tom velice dobre, jen me prijde, ze zrovna pod 2.0 nebo pocket pod neni zadna vyhra. Pod XT je uplne o necem jinym nejen zvukove, ale i cenove
Taky se primlouvam za Pod XT Live, pokud vynecham zkresleni, tak je na tom vsechno opravdu paradni - intuitivni ovladani, primy pristup k presetum, ladicka, expression pedal (-> kva kva kva
) a dalsi..
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Za kolik by se tak dal najít Pod XT live na bazaru? Jak je na tom s tím kvakem?
Podle vašich postřehů o nepraktičnosti Intellifexe bych asi šel do XTéčka... To byla taky jedna možnost.
Má to už vypínatelné simulace?
Edit: Druhá věc je, jestli bych vlastně vůbec tu verzi Live využil, hnal bych to přes ef. smyčku... Ten kvak by přes smyčku byl asi dost hnůj, co?
Takže asi spíš klasické XT, nebo X3.
Podle vašich postřehů o nepraktičnosti Intellifexe bych asi šel do XTéčka... To byla taky jedna možnost.
Má to už vypínatelné simulace?
Edit: Druhá věc je, jestli bych vlastně vůbec tu verzi Live využil, hnal bych to přes ef. smyčku... Ten kvak by přes smyčku byl asi dost hnůj, co?
Takže asi spíš klasické XT, nebo X3.
Jenze k ledvine potrebujes footswitch a ten je sakra drahej. Vic se vyplati Live... No a s tim kvakosem nevim, ve smycce jsem ho pravda nezkousel.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
S pouštěním více efektů najednou není problém?
Dobrý by bylo, kdyby to mělo... jak se tomu nadává... Bypass na simulace... Má? Nebo tam je zas nějaká neutrální simulace, která moc nemrší zvuk?
Dobrý by bylo, kdyby to mělo... jak se tomu nadává... Bypass na simulace... Má? Nebo tam je zas nějaká neutrální simulace, která moc nemrší zvuk?
Simulace se da samozrejme vypnout (jak simulace apecu, tak simulace boxu), vice efektu najednou zvlada.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Mno... Popřemýšlím teda do Vánoc o jetém PodXT, nebo třeba jetém G-majoru, ke kterému bych dokoupil midi...
---> Jestli rodiče přispějí. Vypadá to, že tatíka letos chytla extra šetřivá nálada a šetří na še mimo svou Hi-fi věž a to, co zapomene vypnout
---> Jestli rodiče přispějí. Vypadá to, že tatíka letos chytla extra šetřivá nálada a šetří na še mimo svou Hi-fi věž a to, co zapomene vypnout
G-Major je silene prekomplikovana zalezitost, navic k tomu musis mit MIDI pedal, to uz se pak myslim moc nevyplati...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus