Optimalni prostredi pro kytaru.

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Holajs

Optimalni prostredi pro kytaru.

Příspěvek od Holajs »

Nikde jsem toto tema tady nenasel tak bych byl rad za Vas nazor. Je lepsi mit kytaru ve stojanu, nebo v obalu. Blizko topeni, nebo spis v mistosti kde je chladnej. Diky za kazdy nazor.
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Kai

Re: Optimalni prostredi pro kytaru.

Příspěvek od Kai »

Holajs píše:Nikde jsem toto tema tady nenasel tak bych byl rad za Vas nazor. Je lepsi mit kytaru ve stojanu, nebo v obalu. Blizko topeni, nebo spis v mistosti kde je chladnej. Diky za kazdy nazor.
Idealne pri teplote tam kde hrajes a hlavne ne u okna, ktery se otevira a ne u topeni. Extremy proste nedelaj dobre.

V obalu se na ni neprasi, ve stojanu ji mas hned poruce. Tohle zalezi na tobe. (ja mam kufr polozeny na podlaze neustale odemnkuty, otevru vezmu kytaru a hraju)
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

já měl kejtru půl roku v kufru nedávno jsem si koupil stojan abych ji jak bylo zmíněno měl po ruce. navíc mě štvalo že sem furt musel zasouvat a vysouvat kabel když jsem ji ukládal bral z kufru.ve stojanu je pořád plug in :-)))

jinak ji mám cca metr a půl od okna/topení a vpodstatě netopím a větrám přes záclony takže teplotní podmínky se projevý podle mě minimálně
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mít zapojenou kytaru ve stojanu je docela odvážný - u nás doma bych jen počítal, kolik času je třeba, aby o ten kabel někdo zakopnul (klidně i já) a kytaru sundal na zem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
xmarox

Příspěvek od xmarox »

jj taky jsem byl líný a nechával kytaru s kabelem, dokud mi přes kabel nepřeběhly psiska a já sbíral kytaru daleko od místa odložení :D a sháněl nový knob na poťák :D

hlavně ji nenechávej (mimo to co už tu bylo psáno) na přímém slunci atd, v kufru nebo obalu by měla být logicky míň náchylná vůči vnějším vlivům, já už jí mám víceméně jen v obalu po tom co jsem našel psí chlupy za snímačem :D mám ji mezi děma pokoji kdy jeden topí minimáně a druhý docela fest takže uprostřed u futer za malým rohem a za dveřma je to pro mě ideál :D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“