Engl thunder 50 reklamace - prosím o radu :(
Pravidla fóra
Engl thunder 50 reklamace - prosím o radu :(
Zdravím. Potřeboval bych poradit, protože já už fakt nevim. Měl jsem Engla teďka 2 měsíce na reklamaci, protože když se to kombo jenom zapnulo, tak to hrozně prskalo. Říkal jsem si, že to dělá třeba výstupní jack, že to bude záležitost na den, maximálně 2. Včera jsem kombo po dvou měsících přivezl a bylo mi řečeno, že byla zaražená lampa, jako kdyby to dostalo prdu, takže lampu vyndali zacvakli a mělo to "hrát". Jenže dojedu domu, zapnu kombo a co se nestane. Zase ten hnusnej praskavej zvuk, dělalo to takovej bordel, že sem to kombo prostě musel vypnout. Ve velké úrovni nasranosti jsme s kamarádem sundali zadní kryt a jenom když se na tu lampu klepnulo prstem tak to byl takovej bordel, že zase nezbývalo nic jiného, než to vypnout. Nejspíš to bude patice, ale co s tim? Když to dám zase na reklamaci, tak ty lojzové to zase budou opravovat měsíc a já už teď k vuli tomu musel hrát 2 měsíce na tranďáka. Budu rád za každou radu, co by jste s tou paticí dělali. Dík
Re: Engl thunder 50 reklamace - prosím o radu :(
Něco mi říká, že reklamace musí být vyřízena během 30 dnů, poté máš nárok odstoupit od smlouvy. IMHO jsi tam měl měl dojít a nechat si dát neústupně love na ruku a koupit jinde novej apec...
S tou reklamací to je trochu složitější. Já mám to kombo od známýho ( je ze Ždáru ) a ten co opravuje to kombo je zase jeho kamarád, ale ten je z Třebíče, takže ten ze Ždáru ho měl údajně měsíc na prodejně, Nevim no, reklamační lhůtu bych neřešil, je to kombo přez bazar, záručák sem ještě neviděl, ale to mě v celku nezajímá, kdyby to něco stálo tak si to prostě Žďárák zaplatí, spíš bych prosil o radu co s tim mám dělat.
U koho jsi to nechal opravovat? Myslim, ze je na case zmenit servis.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus