Andělé TAB basa+soft
Pravidla fóra
Andělé TAB basa+soft
Ahoj hledám taby na písničku Andělé od Wanastowek, stačí intro pro basu. Taky by mě zajímalo jestli není nějakej program co by mi z písničky vytáhnul akordy nebo taby pro kytaru nebo basu. Možná to je blbost..nevim s žádnym softwarem pro muzikanty zkušenosti nemám.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Andělé TAB basa+soft
Kdo hledá (resp. se snaží) najde:cherokee píše:Ahoj hledám taby na písničku Andělé od Wanastowek, stačí intro pro basu...
http://www.supermusic.sk/skupina.php?id ... typ=akordy
Takovej soft na 99% neexistuje.cherokee píše:Taky by mě zajímalo jestli není nějakej program co by mi z písničky vytáhnul akordy nebo taby pro kytaru nebo basu. Možná to je blbost..nevim s žádnym softwarem pro muzikanty zkušenosti nemám.
EDIT: ale zkus si tady na fóru najít informace o GuitarPro
Hraju na kytary a mašinky
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
jj, to video mám zkouknutý, ale nevim jak tam hraje ta basa. Jak seš na tom s tou labutí?
no ta basa hraje to co kytara, akorat ne v akordech..na labut potrebuju fotak a ten ma mlada, foti stenata ted
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
díkynity píše:no ta basa hraje to co kytara, akorat ne v akordech