Problém s Line6 Pocket POD

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
krasty

Problém s Line6 Pocket POD

Příspěvek od krasty »

Ahojky,
koupil jsem si na bazaru Line6 Pocket POD a mám s ním problém. Když ho připojím k PC (Windows XP SP3)
do USB, tak se mi objeví hláška "Nalezen nový hardware", kde napíše, že jde o PODa, naskočí okno "Průvodce nově rozpoznaným hardwarem", ale nenajde ovladač a chce po mě instalační CD.
Když PODa připojím k noťasu s Vistama, tak hned ho rozpozná a nainstaluje si sám ovladač.
Nesetkal se s tím už někdo? Nevíte někdo, který ovladač POD podporuje? Vyzek i Monkey jsem nainstaloval,
ale ani jeden ho nevidí.
Dík Krasty
lunchie

Re: Problém s Line6 Pocket POD

Příspěvek od lunchie »

neni na line6 nejakej ovladac? ja mam pocket poda taky a zadny problemy jsem s nim nemel - nainstaloval (asi) ovladace a jede bez problemu (vista, i XP)
panedge

Příspěvek od panedge »

krasty píše:Ahojky,
koupil jsem si na bazaru Line6 Pocket POD a mám s ním problém. Když ho připojím k PC (Windows XP SP3)
do USB, tak se mi objeví hláška "Nalezen nový hardware", kde napíše, že jde o PODa, naskočí okno "Průvodce nově rozpoznaným hardwarem", ale nenajde ovladač a chce po mě instalační CD.
Když PODa připojím k noťasu s Vistama, tak hned ho rozpozná a nainstaluje si sám ovladač.
Nesetkal se s tím už někdo? Nevíte někdo, který ovladač POD podporuje? Vyzek i Monkey jsem nainstaloval,
ale ani jeden ho nevidí.
Dík Krasty
Stáhni si ze stránek Line6 ovladač pro XP
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
krasty

Příspěvek od krasty »

Žádný ovladač jsem na stránkách Line6 nenašel. Podle manuálu je to zařízení "plug and play", tak problém bude nejspíš s mým PC.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

To, že je Plug and Play znamená jen to, že zařízení podporuje automatické přidělení IRQ, tj. systém je sice schopný ho rozpoznat a připojit sám, ale neznamená to, že s ním bude umět komunikovat.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
krasty

Příspěvek od krasty »

Už jsem to vyřešil. Pročetl jsem desítky fór, kde se lidi zajímaly o podobný problém. Většinou jsou problémy s USB hardwarem. U mě to byla zvukovka a bezdrátová myš a klávesnice. A protože jsem nechtěl doma předělávat celý domácí studio, poslal jsem Line6 do světa.
A problém se rázem vyřešil :D
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Podle meho vyborne vyresenej problem. Ja ten pocket pod mam a je to peknej kram :). Dobrej tak akorat na to, kdyz si chces brnkat na sluchatka. Jinou pouzitelnost nikde nevidim (diky omezenim, ktery to ma).
krasty

Příspěvek od krasty »

Potřeboval jsem ho na noční hraní, ale chtěl jsem ho editovat přes počítač. Což nešlo :wink:
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja si to taky koupil na nocni hrani, pac jsem chtel i neco na baterky ... ted me to lezi ve skrini - hraju bud pres kompik nebo zesik na velice slabe za zavrenymi dvermi :)
krasty

Příspěvek od krasty »

Chtěl jsem se vyhnout hraní přes comp. Navíc mám doma tři lampáče a ty krotit v noci skoro nejde a baterky v práci fasuju neomezeně. Ale rád jsem se k lampáčům zase vrátil :lol:
torst

Příspěvek od torst »

Moc ty problémy nechápu. Jsem jen prostý uživatel, ale editace v PC (Vyzex), stahování/export presetů, Upgrade pomocí Monkey, všechno funguje. Dokonce jsem v Cubase přes MIDI měni parametry v Pocket PODu. I zvukově se mi líbí. Jasně, není to reálná aparatůra, ale klasickej PODovskej zvuk. Ladil jsem podlě kapel, který PODy používaj a výsledky jsou skoro přesný. Softwarově by měl Pocket odpovídat PODu 2.0 (presety jsou kompatibilní pro oba typy). Takže simulační klasika ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
bledule

Příspěvek od bledule »

a doprdele, Torst je tady :shock:
kytary : Epi lp,Variax 500,Godin Radiator,strat Hyundai,Jolana Akexandra
basa : Ibanez TR
bicí a činely : Pearl,Ludwig,Zildjian,Meinl,Istanbul,DM5,Cajon Sonor
aparát a efekty: BH5H,BH112,GDI21,BDI21,volume a wah GD,Rocktron Big Crush,RP100,Double MUFF,VD1
klávesy : master Roland PC 200 MKII,Doepfer Pocket control
příslušenství : asi patery různý sluchátka,15 mikrofonů /na kytary SM57,58 nebo nějakej kondík/,Mix Behringer,Delta 1010LT,
monitory B2030A,preamp VTB1 a MIC100,

http://bandzone.cz/fan/majitelkapely
lunchie

Příspěvek od lunchie »

torst> prave tohle je tragedie u toho pocket podu - mas presne dany, jaky modulacni efekty muzes spolu pouzit a jsou max. 2. Jakykoli jiny multiefekt ti dovoli experimentovat jak chces. Pocket pod nic moc. Za me je to peknej kram, ted se vali nekde ve skrini a ja si rikam, ze za tech (myslim $100 co jsem za nej dal), jsem mohl koupit neco vice uzitecnejsiho ...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“