Láďa Křížek
Láďa Křížek
Tak co říkáte na tohoto zpěváka? Pro mě je to ,po hlasové stránce, spolu se Střihavkou český top.
Re: Láďa Křížek
Bejvavalo...teda myslim s krizkem (a to rikam i pres to, ze abstrahuju od tech s*acek co delal celkem dlouho se svym bratrem)...
A na strihavkovi se shodnem:-) skoda jen, ze ho moc neni...
A na strihavkovi se shodnem:-) skoda jen, ze ho moc neni...
Já bych tady Damiens neřešil. Ale v Kreysonu a Citronu se mi líbil a na fesťácích mají Kreyson super koncíky
chodil jsem s křížkovou neteří
namyšlená jak její tatínek (ne lada ale jeho bracha)
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
sem cekal kdo to sem postne:-)
btw nejlepsi pevecky vykon Izera je v duetu Cernoch - Dvorsky "Laska pry..."(bohuzel na netu jsem ji jako video nikde nenasel) - meni si vzdycky fousy (bily -cernoch, cerny-dvorsky)...no a pak Krizek-Vzdalena
a vtipny je celkem jak dela Bocelliho:-)
btw nejlepsi pevecky vykon Izera je v duetu Cernoch - Dvorsky "Laska pry..."(bohuzel na netu jsem ji jako video nikde nenasel) - meni si vzdycky fousy (bily -cernoch, cerny-dvorsky)...no a pak Krizek-Vzdalena
Jojo to si pamatuju,taky sem to nenašel,super je taky jak dělá Hapku a Bílou,to je hroznej vocasholkoun píše:sem cekal kdo to sem postne:-)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Držme se Ládi Křížka.Když jsem ho viděl po letech v televizi s Doro a Kreysonem,myslel jsem že se Lešek Semelka dal na metal.Štíhlej frajer už to asi nebude ale zpívá furt stejně dobře.No,nikdo nemládnem.To samý Kronek z Kernu.Ty chlapi maj furt hlas jako zvon...
- Skořepný Šokátor
panedge: Jestli chceš, vyřešíme si to po SZ...
A teď konečně k Láďovi: Dřív jsem ho moc neposlouchal (ani teď se to nezměnilo), ale když přijel do naší bohem zapomenuté vísky s Kreysonama, tak si získal mé sympatie tím, jak mluvil s publikem, že to není ani ten typ, co má blbé slohovkové kecy, ani ten co koncert jen odzpívá a neřekne ani ň. Dobře umí hecovat lidi a mimo jiné i zpívat (i když v tom není kdovíjaká elita, ale umí)
A teď konečně k Láďovi: Dřív jsem ho moc neposlouchal (ani teď se to nezměnilo), ale když přijel do naší bohem zapomenuté vísky s Kreysonama, tak si získal mé sympatie tím, jak mluvil s publikem, že to není ani ten typ, co má blbé slohovkové kecy, ani ten co koncert jen odzpívá a neřekne ani ň. Dobře umí hecovat lidi a mimo jiné i zpívat (i když v tom není kdovíjaká elita, ale umí)
fekál.
-
arcilucifer
kreyson ani krizka neposloucham ,ale vzpominam si na koncert nekdy po revoluci ,tusim zrzavky (takova p***l u noveho jicina
) a hooodne lidi s dziskama a na nich zada kreyson.to byl jeste ve forme.
no a potom damiens,tak to bylo koma
no a potom damiens,tak to bylo koma
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus